Roki blue 0 Napisano 15 Kwietnia 2020 Siemka?! Lubię ścinać gdy są przezroczysto-mleczne trichomy ale mam pytanie. Czy jeżeli teraz z całego krzaka mam 20g to czy jeżeli bym poczekał aż będą bursztynowe trichomy ty czy bym miał więcej? Jak dojrzewają topy? Czy one rosną a potem produkują THC czy wraz z wzrostem topów, produkuje się THC? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, Roki blue napisał: Czy jeżeli teraz z całego krzaka mam 20g to czy jeżeli bym poczekał aż będą bursztynowe trichomy ty czy bym miał więcej? zależy są odmiany gdzie w późniejszej fazie nabierają jeszcze dużo masy więc tak by było 19 minut temu, Roki blue napisał: wraz z wzrostem topów, produkuje się THC? wiadomo rozwijają się kwiatostany to i produkuje się THC (trichomy) Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Sanczo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach