Tester 1,407 Napisano 26 Lutego 2019 (edytowane) Wszystko co związane o uprawie w foliaku, nie wiesz czegoś to pytaj Edytowane 26 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 7 Sierpnia 2019 jak rosną rośliny w foliaku ? bo będę miał możliwość na następny sezon sadzić w foliaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 7 Sierpnia 2019 rośnie bardzo dobrze lepiej niż pod gołym niebem według moich obserwacji, szybszy wzrost 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 Uprawiał ktoś przy domu, mieszkam wysoko w górach aczkolwiek i tak obawiam się ciekawskich ludzi. :c @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Fishu64 na pewno uprawiają w foliakach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Andi Jak spot bd spalony to będzie foliak. Napewno wrzucę jakąś relacje. 8 minut temu, Andi napisał: @Fishu64 na pewno uprawiają w foliakach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 3 Kwietnia 2020 Znam czlowieka ktory dociagnal grow od poczatku do konca w foliaku w gesto zamieszkalym blokowisku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 @CheMsKuN O jezu, propsy za stalowe nerwy ? Od jutra wymianka ziemi i lecę z foliakiem lepsze to niz niepewny spot ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 3 Kwietnia 2020 Tez tak to widze. Gdybym tylko mial miejsce na foliak ... ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 @CheMsKuN Niestety w przypadku foliaka plantacja zmiejszy się z 15 do jakiś 6-7 krzaków ale lepsze to niż nic, trzymajcie kciuki ✌️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Kwietnia 2020 6-7 krzakow na luzie starczy Ci zebys od grow do grow mial caly czas co palic, zakladajac oczywiscie ze sadzisz tylko dla siebie. Ja sie niedawno o polowe pomniejszylem (grow), bo nie daje rady "przerobic" tego co uprawiam. I szkoda ze nie zrobilem tego wczesniej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 6 Maja 2021 Jeśli zakupie rośliny automatyczne i będę uprawiał pod foliakiem o wymiarach 2x2x2 To chyba nie ma.tutaj zbytnio znaczenia jakie odmiany wybiorę i tam posadzę? Bo więcej niż na 1m raczej nie urosną przy treningu LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 6 Maja 2021 @CrazyLOLO666 tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 20 Maja 2021 Pytanie jeszcze czy pod foliakiem stosować trening LsT na automatach czy pozwolić im rosnąc po swojemu? Zbiór będzie znacznie się różnił? Drugie pytanko Jaki nawóz dać na okres wzrostu? Wiem że azot ale możecie polecić jakiś konkretny ale ze sklepu ogrodniczego. Jakiś uniwersalny czy coś. Nadaje się to wgl? Nie mam już siana tyle żeby zamawiać z netu nawozy a coś bym im polał żeby pomóc trochę Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Maja 2021 7 minut temu, CrazyLOLO666 napisał: Pytanie jeszcze czy pod foliakiem stosować trening LsT na automatach czy pozwolić im rosnąc po swojemu? Zbiór będzie znacznie się różnił? jak nic nie spaprasz to zwiększysz plon 7 minut temu, CrazyLOLO666 napisał: Jaki nawóz dać na okres wzrostu? Wiem że azot ale możecie polecić jakiś konkretny ale ze sklepu ogrodniczego. Jakiś uniwersalny czy coś. Nadaje się to wgl? to biohumus do roślin zielonych albo skuteczniejsza i mocniejsza jest azofoska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 20 Maja 2021 (edytowane) 10 minut temu, CrazyLOLO666 napisał: Pytanie jeszcze czy pod foliakiem stosować trening LsT na automatach czy pozwolić im rosnąc po swojemu? To już zależy od ciebie, dobrze zrobione lst zwiększa plony. 10 minut temu, CrazyLOLO666 napisał: Jaki nawóz dać na okres wzrostu? Wiem że azot ale możecie polecić jakiś konkretny ale ze sklepu ogrodniczego. Jakiś uniwersalny czy coś. Nadaje się to wgl? Biohumus Edytowane 20 Maja 2021 przez Morenn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 20 Maja 2021 Folia trochę prześwituje i ktoś spostrzegawczy i kumający temat może dostrzec to czego nie powinien. Gdzies czytałem że można opryskać wapnem foliak ale czy to nie wpłynie na zahamowanie oświetlenia z zewnątrz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Maja 2021 28 minut temu, CrazyLOLO666 napisał: Gdzies czytałem że można opryskać wapnem foliak ale czy to nie wpłynie na zahamowanie oświetlenia z zewnątrz? no raczej wpłynie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 26 Maja 2021 To jak ogarnąć żeby nie było widać przez folie co w środku? Może chociaż na wysokość 1m delikatnie sprayem zielonym przelece? Słońce i tak spada z góry do namiotu więc nie powinno to zasłonić naświetlenia... Kurde no nie wiedziałem że aż tak będzie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2021 @CrazyLOLO666 a jakieś pomidory czy coś między nimi ? Ogólnie coś co będzie ponad krzakiem rosło jak dobre lst przy okazji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach