Szaman_#1 8 Napisano 14 Kwietnia 2020 Tak to wygląda wszystko na dzień dzisiejszy pierwsze 6 zdjęć sativa kolejne 6 Ak47 ?♂️ ?♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Kwietnia 2020 Dużo czytaj po prostu.. Z nami nie zginiesz. Jedna pełna fotorelacja i później sam już będziesz dawał radę ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman_#1 8 Napisano 16 Kwietnia 2020 Siemanko , nie wiem czy te roślinki przetrwają bez słońca, bo jak narazie jest naprawdę słabo, powyciągały się jak szalone jedna , aż się złamała tz nie złamała się, ale położyła i 2 jeszcze też chyba zaraz się przewraócą ?♂️?♂️popodsypywałem je , ale nie wiem sam czy jak tak dalej pójdzie to ma sens ??♂️dzisiaj były 8 h na słońcu pod butelkami, ale co to za słońce... ehh , myślicie, że warto kupić jakąś lampe na szybko tak jutro i im trochę pomóc?? Mam opcje kupienia żarówkę hps 600 osram z zasilaczem cyfrowym ?♂️to dobry pomysł czy ?? Pomocy ? A tak to wygląda na dzień dzisiejszy ? Ta ostatnia była już dwa razy podsypywana ?♂️ Jednak teraz już wiem, że zdecydowanie się pospieszyłem z tym kiełkowaniem ... mogłem poczekać do końca miesiąca spokojnie, ale tak to jest jak człowiek bierze się za coś na czym się kur*a nie zna... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Szaman_#1 600W to duża moc, nie potrzeba aż takiej mocy jeśli masz zamiar na outa wywalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Kwietnia 2020 Na te 10 krzakow dalbym jakiegos 100W clfa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Uroki wczesnego sadzenia niestety.. Też mnie kusi nawet już wstawiłem relke ale dziś zaczynam kielkowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Kwietnia 2020 Zaczynam obserwować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman_#1 8 Napisano 23 Kwietnia 2020 Na dzień dzisiejszy to wygląda tak jak widać... zresztą sami zobaczcie i oceńcie ?niestety o dwie już jest mniej, ale nie ma co się dziwić tyle co już one mi wybaczyły ??z tymi roślinkami to jest normalnie gorzej , niż z dziećmi ?szapo ba dla wszystkich, którzy potrafią dotrwać od początku do końca ? Ta ostatnia jest malutka i ma podejrzanie fieletową lodyge, ale ją dzisiaj przesadziłem i może jeszcze odbije chociaż już się pogodziłem,,że walnie w piórnik ?niby nie podlewam często i jak już coś to bardzo mało może tak po 150ml na roślinke ? teraz są w takiej mini szklarni i mają się całkiem nieźle chociaż jak widzicie bardzo są małe jak na jakieś 10 dni. Ale tak jak mówię nie było słońca, a i jednak zrezygnowałem z lampy i jest jak jest... jakieś sugestie rady?? Na noc je przykrywam kocem i folią, ale temperatura spada do nawet 5 stopni , to też ma wpływ duży na to, że są takie małe ale nie chce mi się z nimi codziennie chodzić już w tą i spowrotem?myślicie, że jak na noc w tej szklarence zostawie 2 wkłady takie zwykłe do lampki co się daje na pomnik do ogrzania to będzie ok ?? Czy raczej ten cały zapach może zaszkodzić, bo już sprawdzałem i czuć ten dym tam i nie wiem, albo przykryje tyko i już ? Albo przykryje kubkami i zawsze będzie cieplej prawda dodatkowo jeszcze dam na to jakiś koc i gitara sie ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman_#1 8 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Szaman_#1 kontroluj temperature żeby nie pizneło mrozem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Kwietnia 2020 Ale wiesz, że te koreczki z wodą nie dają nic? Już lepiej jakbyś je przykrył kubkami z powrotem. Czy obciętymi butelkami z coli czy czegokolwiek. Sztywny plastik i duża dziura na powietrze, oczywiście bez korka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Kwietnia 2020 Ja bym nie dogrzewał bo póki co nie zapowiadają przymrozków (przynajmniej w pl). Będę trzymał kciuki żeby Ci słoneczko dopisało. Nie wiem czy to cię pocieszy ale ja testowe krzaki posadziłem już z miesiąc temu i wszystkie się powyciągaly, od ponad tygodnia stoją na dworze i byłem pewien że padły nawet nie podlewalem a na dziś dzień połowa przetrwala. Wyglądają jakby same sobie zrobiły lst tylko jedna stoi prosto. Dużo wywaliłem bo były męskie i zostało jakieś 7. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman_#1 8 Napisano 31 Maja 2020 Proszę administratora o usunięcie mojej fotorelacji...nie miałem jednak czasu na tą zabawę. Życzę wszystkim udanych plonów i z fartem. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2020 przenoszę do niedokończonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach