Tester 1,407 Napisano 2 Czerwca 2020 @Scatman to daj 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Czerwca 2020 Naczekałeś się po to, żeby teraz zdrową roślinę wywalić? Spróbuj tak jak Tester mówi, 12/12 z tydzień i zobaczysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 2 Czerwca 2020 Nie wyrzucaj ? jakbym miała wyrzucić to wolałabym wystawić gdzieś w pole, niech rośnie skoro, aż tak Ci przeszkadza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piston007 0 Napisano 2 Czerwca 2020 W dniu 04/05/2020 o 09:14, Seba691 napisał: Zrobiłeś to samo co ja czyli krzaczek na środku. Sądząc roślinkę z planami treningu lst dawaj ja w róg wtedy więcej miejsca na manewry w doniczce masz Gadanie można tak wykręcać te mazary że obejma pięknie całą doniczkę pierwszo zginasz szczyta głównego do gleby, tylko mocno do gkeby, wyjdą 2x następne takie większe to je tez, liście tez trzeba stopniowo obcinać głównie stare i te które zasłaniają szczyty, tylko nie na raz, stopniowo i giąć w każdą stronę szczyty. 10 godzin temu, Scatman napisał: Siema Mazarek 13 czerwca będzie mieć równo 2 miesiące. Zastanawia mnie to że słabo kwitnie ? Nie wiem czy go zostawiać czy wyrzucać jak myślicie ? Nie podlewalem bo niczym innym tylko sama woda No słabo zero LST, przycinania wiatraków, patrz ile wolnej przestrzeni doniczki Ci zostalo. On powinien się krzaczyc a nie iść w gore. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Czerwca 2020 @Piston007 a może on chciał żeby tak rósł? Może to jego pierwszy raz i się uczy? Ma się krzaczyć? Kto tak powiedział? Mamy tu już jednego teoretyka, drugi nie jest potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 7 Lipca 2020 akurat to nie był mój 1 plant sciagnalem haczyki LST wtedy żeby zobaczyć jak to wygląda I chuj strzelił bo wyjechałem i nic z tego nie zostało. Teraz jestem w Polsce i będę sadzić na nowo @Tester jak możesz to zamknij z powodu braku czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Lipca 2020 @Scatman przenoszę do niedokończonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 7 Lipca 2020 Dzięki i chujnia że nic nie wyszło. Ale niedługo nowa fotorelka teraz mam czas żeby się zająć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach