HolenderskiGrower 139 Napisano 19 Kwietnia 2020 Wystrzeli w 12 dniu zobaczysz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 19 Kwietnia 2020 7 godzin temu, niuton0 napisał: @Scatman jakiego używasz oświetlenia ledowego? Ledam panel DIY Właśnie chyba wystrzeliła te liście były mniejsze a przed chwilą boxa otworzyłem i ujrzałem to ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 19 Kwietnia 2020 Do boxa dodałem jeszcze większy wiatrak sterowany ( szybciej/wolniej) ma ok 5w dla pewności że przebieg powietrza jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 20 Kwietnia 2020 Panowie i panie jednak idzie co prawda nie jak blueberry ale idzie. Te liście najmniejsze co są na ostatnim zdjęciu powoli się rozrastają. Niech żyje swoim życiem ja tylko jej dam to czego potrzebuje i się więcej w to nie wpierdalam? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 22 Kwietnia 2020 Siema ? Dzisiaj 10 dzień już wyglada całkiem fajnie. Podwyższyłem lampę żeby nie zrobić karla tylko żeby była trochę większa? Myślę że jest gitara ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 25 Kwietnia 2020 Hej wszystkim ? 14 dzień dzisiaj ? Jak narazie wszystko git więc lecimy dalej ? teraz trochę podwyższę lampę żeby się wyciągnęła 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 28 Kwietnia 2020 Siema. Dzisiaj 16 dzień Miałem poczekać co do lst ale tak rośnie że się boję że tego boxa przerośnie ??. Jeden liść mi się uszkodził ( od lodygi jeszcze nie odpadł) albo uschnie albo odżyje mam nadzieję że za bardzo się nie zestresowala 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Scatman no jeszcze sporo urośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 28 Kwietnia 2020 55 minut temu, Andi napisał: @Scatman no jeszcze sporo urośnie Dlatego wole odrazu robić LST żeby mi boxa nie przerosła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Scatman ja po 14 dniach robiłem lat i ładnie idzie. Gruba łodyga i sporo nowych szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 28 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, EneDue napisał: @Scatman ja po 14 dniach robiłem lat i ładnie idzie. Gruba łodyga i sporo nowych szczytów W sumie to robię tak samo jak z Blueberry czyli właśnie po ok 14-20 dniach LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Kwietnia 2020 @Scatman elegancko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 3 Maja 2020 Siemano 21 albo 22 dzień już nie pamiętam. Poprawiłem swoje lst. Narazie bez problemów więc lecimy dalej Pozdro dla wszystkich ? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Maja 2020 Zrobiłeś to samo co ja czyli krzaczek na środku. Sądząc roślinkę z planami treningu lst dawaj ja w róg wtedy więcej miejsca na manewry w doniczce masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 4 Maja 2020 48 minut temu, Seba691 napisał: Zrobiłeś to samo co ja czyli krzaczek na środku. Sądząc roślinkę z planami treningu lst dawaj ja w róg wtedy więcej miejsca na manewry w doniczce masz Wiem wiem ale niestety już tego nie zmienię. Będzie dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @Scatman to samo co u mnie ? klasyczny błąd nowicjusza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 4 Maja 2020 3 godziny temu, EneDue napisał: @Scatman to samo co u mnie ? klasyczny błąd nowicjusza Bliżej rogu posadziłem blueberry. Ta chciałem na środku wysadzić i w każdą stronę ja naciągać ale nie wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 2 Czerwca 2020 Siema Mazarek 13 czerwca będzie mieć równo 2 miesiące. Zastanawia mnie to że słabo kwitnie :/ Nie wiem czy go zostawiać czy wyrzucać jak myślicie ? Nie podlewalem bo niczym innym tylko sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Czerwca 2020 @Scatman może to nie automat? jak go naświetlasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 2 Czerwca 2020 12 minut temu, Tester napisał: @Scatman może to nie automat? jak go naświetlasz ? 18/6 Niby automat bo tak było na pudełku ? Chyba go zaraz wypierdole i grapefruita posadze bo raczej nic z tego nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach