EneDue 446 Napisano 9 Kwietnia 2020 Czy ma ktoś i może wrzucić zdjęcia automatów po dwóch tygodniach od wyjścia z ziemi? Bo chcę mieć punkt odniesienia. Będę wdzięczny. Mam tygodniowego "green poison xl" i nie wiem jak ocenić. W dzień czerpie światło słoneczne wieczorami doswietlam taką z dupy lampą. (Koronawirus siadł na budżet) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Kwietnia 2020 Jak dobrze pamiętam to jest 13 dzień życia mojego pomidora Z tego co czytałem to lepiej korzystać tylko z jednego rodzaju oświetlenia. Jaka lampe masz? Jaki box? Dosyp ziemi do końca bo jest za mało Jak chcesz niedrogie lampy to polecam od ledam.pl Gość robi zajebiste lampy. Rzuć okiem na moją fotorelkę blueberry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 9 Kwietnia 2020 Czternasty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach