WujekSkurwiel 1 Napisano 8 Kwietnia 2020 Siema, Mam pytanie. Czy do growboxa o wymiarach 30 x 30 x 60 zmieści się jedna sezonówka. Głównie martwi mnie tu wysokość, a nie jestem w stanie jej w żaden sposób zmienić. Inny growbox tez nie wchodzi w gre. Wiem, że odmiana taka jak lowryder #2 napewno zmieściła by sie do takiego boxa, lecz chodzi mi tutaj o odmiane która moze dorastać do ok. 130 wys. Doniczka mierzy z 20 cm, a oświetlenie nie zajmuje miejsca, gdyz jest to plaski panel led. W jaki sposób stosować lst, aby skutecznie zredukować wysokość nie tracąc przy tym na plonie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Kwietnia 2020 Krotki weg, lst i dasz rade. Chlopaki w pcboxach tez sobie radza ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 8 Kwietnia 2020 Naginaj jak możesz a dasz radę ja daje jakoś ? ale jeszcze przez godzinę potem przekładam do namiotu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WujekSkurwiel 1 Napisano 8 Kwietnia 2020 @CheMsKuN Krótki weg nie zmniejszy znacznie plonów? A jeżeli o nich mowa to jaki jest średni plon z pełnosezonówki bo ja wiem tylko co nieco o automatach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Kwietnia 2020 @WujekSkurwiel Krotki weg, mniejsze plony. Jesli czujesz sie na silach, daj normalnego wega i za pomoca lst trzymaj panne nisko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach