CheMsKuN 683 Napisano 11 Kwietnia 2020 @Fishu64 Z jednej strony warto by bylo porobic otwory w foli, ale z drugiej strony jak tam stoi taka syfiasta woda gruntowa ? Moze zrob otwory ale tylko po bokach, nie uszkadzajac dna foli ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 11 Kwietnia 2020 @CheMsKuN dobry pomysł dzięki tak zrobię ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Kwietnia 2020 Zapowiada się super fotorelacja. Będę śledził i trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Kwietnia 2020 Jestem ciekaw jaka temperatura tam siedzi w dzień i w nocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 24 Kwietnia 2020 Działasz? Bo coś ucichlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 24 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos Działam działąm wszystko idzie zgodnie z planem, ale niestety zaczynia do mnie powoli docierać skala moich działań i fakt że jest to wszystko w moim ogrodzie także narazie z fotografiami się wstrzymam, po skończonym projekcie na pewno dostaniecie pełną fotorelacje. Temperatura przez dzień koło 30 stopni, na noc chowam do domu żeby nie zmarzły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Czerwca 2020 @Fishu64 rośnie tam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Czerwca 2020 Myślę że nic z tego @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 4 Lipca 2020 Chyba komus sie kolana zatrzesły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 4 Lipca 2020 ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Lipca 2020 @Fishu64 piękności! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach