EneDue 446 Napisano 3 Kwietnia 2020 Mam od chu... Yyy... Bardzo dużo nasion konopi wloknistych. Kiełkują elegancko. Wiadomo że jest to konopia niekopna ale może ktoś chce sobie wziąć na działkę, parapet. Oddam za friko bo ja obsadzilem około 30 i reszta mi leży. Kiełkują latwo (u mnie bezpośrednio w ziemi a około 98% wyszło). Najlepiej odbiór osobisty bo nie mam pojemniczków do wysylki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 też mam takich nasion trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Kurwa. ? mordy ale mi temat do głowy daliście w chuj wysieje tej trawy na starym spocie gdzie zniknęły mi krzaczki w tamtym roku pójdę raz na jakiś czas podlać wyjebane będę mieć w tą trawę ale w złodzieja już nie haha kamerkę zamontuje coś wykminie ? kurwa dzień sądu nadchodzi ? Ta trawa normalnie zakwita w swoim czasie? Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Legalize@LLBanditos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos tak tylko jest regularna i jak zacznie samiec pylić to lepiej nie mieć swoich roślin w pobliżu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 30 Kwietnia 2020 A ja to bym w centrum do kwietników powkładał, podlewają je latem beczkowozami więc mokro by miały. Czaicie jakie by były oczy, jakby z klombów miejskich MJ wyłaziła ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Tu gdzie mi wyjebali to miałem od domu z 300m a ten rok to spot jest 35km od domu ?kurwa patrzę na pogodę długoterminowa i w dzień niby ma być 20 stóp i ale w nocy lipa bo 6 i to grubo nawet pod koniec maja ale butelka na roslinke i nie powinno się nic stać?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos jak na plusie to nic się nie powinno stać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Wentyl na 4.20 Przemysław Zawadzki sypał nasionami po mieście i do ogrodu Jarka też sypał tylko nie siewne ? mówił że były stare i mała kiełkowalność. Garściami sypali. Jest film na jego kanale Przemysław Zawadzki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 Ja posadziłem koło działki na nieużywanej działce i same sobie rosną męskie wyjebalem. Czasem wodę poleje a ostatnio nawóz sypnalem bo mam na działce do swoich ziół i warzyw. I rosną jako tako. W lecie hamak wieszam na drzewach tuż obok więc będę miał otoczenie i klimat na jointa na działce ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Kwietnia 2020 @EneDue dolomitem bym też sypnął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Andi jak będę jechał na działkę to postaram się pamiętać o dolomicie. @Legalize@LLBanditos dobry pomysł z tym wysianiem spota. I w koło sidła na niedźwiedzie albo doły z kolcami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Coś wypierdole na wydeptanej ścieżce szczęścia ziulka złodziej jebany się zdziwi jakąś pułapkę na szczury może być za mała ale osobiście wolałbym ręce polamac choć to wioska i jestem z tych złych ludzi muszę coś wymyślęc ? @EneDue siewki ci idą ładnie sąsiedzi cię podjebia i psiury mogą mieć oko na dalsze losy twoje ci powiem oby nie ale z tymi kurwami to się na meczylem i dałem se jednak spokój nie ma sensu wolę na spokojnie bez przypału sianko kulac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 Może i masz rację @Legalize@LLBanditos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach