Webster258 3 Napisano 29 Marca 2020 Cześć wszystkim.Moja roślinka jest w ósmym tygodniu kwitnienia,ale widzę jakby wciąż kwiaty rosły i mam pytanie czyjuż ja ścinać czy jeszcze poczekać? Roślina wygląda tak Pierwsze zdjęcie to jest szczyt glowny. Z góry dziękuję za pomoc,miłej niedzieli ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Marca 2020 @Webster258 sprawdź trichomy, jak jeszcze puchną to bym poczekał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 29 Marca 2020 Sprawdzałem ale obawiam się,że moje szkło powiększające jest nie tak mocne.aczkolwiek na mocnym zbliżeniu zdjęcia z telefonu widać że główki są przezroczyste. Zrobię tak jak mówisz Andi.Dzieki wielkie. Ale szczyt glowny wygląda tak zajebiście że już bym go ściął dzisiaj ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Ja bym jeszcze trzymal jakiś tydzień na moje nie doświadczone oko ? Następnym razem daj fotkę bez dyskoteki bo nie widać zbyt wiele Edytowane 29 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach