Dgl 0 Napisano 28 Marca 2020 Prosilbym o opinie https://www.grow-shop24.de/led-homebox-q120-xl-komplettset !! czy to starczy jako startowy pakiet ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Marca 2020 @Dgl starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 28 Marca 2020 @Tester a lepiej w doniczkach normalnych czy tych z materiału ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Marca 2020 @Dgl jak w glebie uprawiasz to normalne stykną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 28 Marca 2020 @Tester Jestem początkujący dlatego pytam. ? a donice jak już ziemia wypełnię to jaka role grają jej wielkości np 11 litrów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Marca 2020 @Dgl wiadomo im większe doniczki tym więcej miejsca dla korzeni co się odbija korzystnie na wzrost roślin, 11l będą dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 28 Marca 2020 @Tester Super dziękuje bardzo ? a co bym jeszcze potrzebował na start czy wszystko jest w tym secie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Marca 2020 @Dgl nawilżacz powietrza może się przydać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Marca 2020 Jako pakiet startowy za 1400€ ? Nie jeden pro grower chciałby taki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Marca 2020 Bardzo dobry zestaw, uzywam tego samego panelu. Tak jak napisal Tester, dokup jeszcze nawilzacz i masz praktycznie wszystko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Marca 2020 Godzinę temu, CheMsKuN napisał: Bardzo dobry zestaw, uzywam tego samego panelu Greenception ?@CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Marca 2020 @Tester Tak Greenception, bardzo dobre jakosciowo panele polecam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Marca 2020 @CheMsKuN Interesował mnie kiedyś ale ponad 1000€/m2 kosztował i zrezygnowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Marca 2020 @Bimbrownik No drogie kurestwo, niestety malo jest na rynku sensownych paneli opartych na diodach cob, przez co ceny nie sa przyjazne dla kiienta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 29 Marca 2020 super dziękuje bardzo za pomoc ! A jakiś zestaw odzywek , ziemi , i przyrządy do mierzenia pH co byście polecili ba początek co napewno by musiało być ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Marca 2020 @Dgl nawozy to np od Canny, plagron, itp. ziemia też może być tej firmy, do mierzenia ph mierniki dobre są marki Adwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Marca 2020 @CheMsKuN Ciekawi mnie jaka jest różnica między takim panelem, a białym światłem jak Mars Hydro czy Spider Farmer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 29 Marca 2020 @Andi super dziękuje ci za pomoc !! Jedno pytanie mam czy ja tym oświetleniem jakie posiada te sett i wentylator i wszytko inne dało by radę na większy namiot ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Marca 2020 @Dgl raczej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 29 Marca 2020 @Andi A ile jestem wstanie z takiego namiotu zebrac jestes wstanie mi to powiedziec bo roznie pisza gadaja bylbym wdzieczny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach