HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 Witam zamówiłem takiego o to Leda ma ktoś z was? Czy waszym zdaniem to dobry led? Sporo czytałem i myślę że za tą cenę to jest ok.. Lepszy od Marsa ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 17 Marca 2020 @HolenderskiGrower ktoś chyba ma, kiedy odpalasz go ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Marca 2020 Najpierw zamawiasz a potem pytasz sie czy dobrze trafiles ? Masz szczescie bo to naprawde bardzo dobry panel. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 @CheMsKuN nie zamawiałem w ciemno, czytałem o nim ? Pytam bo może akurat ktoś też ma i podzieli się opinią. @Tester jak przyjdzie to odrazu odpalam i przełączam na flo. Dziś 31 dzień Vega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach