Goblinn 0 Napisano 29 Lipca 2022 Witam Dawno już nikt nic nie pisał w tym temacie a ja bym chciał temat odświeżyć. Mam pytanko może głupie ale bardzo mnie nurtuje.. czy ktoś moze próbował mrozić wysuszony temacik? Zdrówka wszystkim 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 29 Lipca 2022 @Goblinn trichomy zamarzają i mogą oddzielić się od kwiatu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2022 @Tester Mądry z ciebie człowiek Testerze. A poradnik jest na prawdę świetny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 3 Stycznia 2024 Pytanie mogę trzymać topy w wiadrze bo do słoików to dużo tego bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 3 Stycznia 2024 @mateo no nie bardzo... musi być coś szczelnego bez dostępu powietrza z zewnątrz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 3 Stycznia 2024 Są wiadra z pokrywami tj np farby albo na karmę dla psów gdyby były nieszczelne to farba by wysychała a karma łapala wilgoć Widziałem fajne właśnie w zoologicznym bezzapachowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 3 Stycznia 2024 @mateo takie jak na karmę dla psów myśle ze powinny być ok, choc osobiście wybrałabym szkło. Duże słoje też są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 3 Stycznia 2024 Mam dużo szkła nawet dzban na lemoniadę szklany idzie ale może i tak być ciężko a za ok 3 do 4 miesięcy kolejny strzał bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 709 Napisano 3 Stycznia 2024 Ziomek kup słoik 20 litrów i po sprawie 🙂 Po chuj się rozdrabniać nie ma miękkiej gry 😄 https://bimberek.erli.pl/produkt/sloj-20l-sloik-szklany-przetwory-ogorki-nalewki,152712454?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=20415984401&gclid=CjwKCAiAqNSsBhAvEiwAn_tmxcK4jEXT89ZxvOCvV5cHkze3uRvVOPWfg-BpmYqQ0Ehd2Wk_sLiAbRoCkPEQAvD_BwE&gad_source=1 ps. mam takie na bimberek 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 3 Stycznia 2024 @Resio666 sam robisz bimber? I dużo ? Bo można CO2 wykorzystać z takiej bimbrowni to już coś by podbilo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 709 Napisano 3 Stycznia 2024 @mateo No trochę się robi ( rekreacyjnie ) 😄 tylko pytanie czy jest sens się bawić ? Ja jednak wolałbym kupic zestaw z butlą i dozować automatycznie ( przy zapalonej lampie bo w nocy nie ma sensu ) Chodz pomysł dobry Panie Kapitanie 🤙 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 3 Stycznia 2024 (edytowane) Dajesz sobie trójnik z zaworkiem i na noc zakręcasz i otwiera ci otwarta rurkę ja to tak widzę przy namiocie ciepło dla zacierki dobrze no i z takiej bimbrowni to już co podbije dobrze i masz za free Ja patrzyłem na butle ale do akwarium tylko kontroler żeby automatycznie chodziło drogi trochę zostaję przy tym co mam przez jakiś czas Edytowane 3 Stycznia 2024 przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach