Szczurek11 3 Napisano Sobota o 11:29 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1547 Napisano Sobota o 11:51 @Szczurek11 miały za mało słońca i pewnie mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano Sobota o 11:58 @Tester myślę że nie bo od 8-17 maja ciągle słońce @Tester tak wyglądają obie Ta mniejsza to auto mazar od dutch passion a druga milky way f1 od rqs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1547 Napisano Sobota o 13:33 @Szczurek11 a ja myślę że tak bo by się bardziej rozkrzaczyła i widać cień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano Sobota o 16:37 (edytowane) @Tester co roku są w tym samym miejscu to jest stara szklarnia i zawsze zbierałem po 30-50 z krzaka więc myślę że z słońcem jest w porządku Na początku sam biohumus odkąd zaczęły kwitnąć leje im bio bloom i top max @Tester rok temu takie panny miałem dokładnie w tym samym miejscu Edytowane Sobota o 16:41 przez Szczurek11 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1547 Napisano Sobota o 18:21 @Szczurek11 no ale nie jest ok bo widać że się nie rozkrzaczają jak należy, brakuje słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlxd7syn6k 10 Napisano 19 godzin temu Ewidentnie jakis płot zasłania dopływ światla, podłóż cos pod te doniczki, albo postaw je gdzieś wyżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano 16 godzin temu (edytowane) @mlxd7syn6k to są pozostałości starej szklarni i te cienie są od rusztowania raz są raz nie ma zalezy od pory dnia a takto to słońce mają ciągle tylko że są te paski z cieniem niestety żyjemy w Polsce i nie mam możliwości żeby rosły na widoku lepiej nie zrobię a płot musi być żeby sąsiedzi nie widzieli Edytowane 16 godzin temu przez Szczurek11 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach