Szczurek11 3 Napisano Sobota o 11:29 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1547 Napisano Sobota o 11:51 @Szczurek11 miały za mało słońca i pewnie mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano Sobota o 11:58 @Tester myślę że nie bo od 8-17 maja ciągle słońce @Tester tak wyglądają obie Ta mniejsza to auto mazar od dutch passion a druga milky way f1 od rqs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1547 Napisano Sobota o 13:33 @Szczurek11 a ja myślę że tak bo by się bardziej rozkrzaczyła i widać cień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano Sobota o 16:37 (edytowane) @Tester co roku są w tym samym miejscu to jest stara szklarnia i zawsze zbierałem po 30-50 z krzaka więc myślę że z słońcem jest w porządku Na początku sam biohumus odkąd zaczęły kwitnąć leje im bio bloom i top max @Tester rok temu takie panny miałem dokładnie w tym samym miejscu Edytowane Sobota o 16:41 przez Szczurek11 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1547 Napisano Sobota o 18:21 @Szczurek11 no ale nie jest ok bo widać że się nie rozkrzaczają jak należy, brakuje słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlxd7syn6k 10 Napisano wczoraj o 14:10 Ewidentnie jakis płot zasłania dopływ światla, podłóż cos pod te doniczki, albo postaw je gdzieś wyżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano 22 godziny temu (edytowane) @mlxd7syn6k to są pozostałości starej szklarni i te cienie są od rusztowania raz są raz nie ma zalezy od pory dnia a takto to słońce mają ciągle tylko że są te paski z cieniem niestety żyjemy w Polsce i nie mam możliwości żeby rosły na widoku lepiej nie zrobię a płot musi być żeby sąsiedzi nie widzieli Edytowane 22 godziny temu przez Szczurek11 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach