Robson 15 Napisano wczoraj o 09:39 Czy jest to możliwe że w potrójnym opakowaniu jednego rodzaju roślinki ktoś mógł pomylić i dać inne w banku RQS???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano wczoraj o 11:36 @Robson pewnie że możliwe a co się stało? I dodam że RQS to niska półka i ja też kupowałem tam nasiona do ostatniego razu!!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1546 Napisano wczoraj o 11:37 @Robson normalne że tak, często są odmiany które wyrastają całkiem inne niż masz w opisie i każdy producent większy tak robi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano wczoraj o 14:20 No posadziłem sobie trzy Dosidos z jednej paczki a tu jakby dwa karakany a jedna to jakaś z większością sativy ???? Od maleńkiej była duża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1546 Napisano wczoraj o 14:24 @Robson tak po prostu jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 212 Napisano wczoraj o 19:03 @Robson takie geny a jak wiadomo od jakiegoś czasu w RQS jakoś spadła poniżej standardu. Trzeba zmienić seedbank @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 15 Napisano 14 godzin temu A gdzie proponujecie Bank bo jest tego trochę he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1546 Napisano 13 godzin temu @Robson wszędzie jest podobnie, jako że mamy reklamę to na nasionamarychy.pl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach