bqs187 6 Napisano 5 Sierpnia u mnie niestety sporo deszczy, topy małymi miejscami porobiły się żółte, coś w tym stylu zdj na dole, trochę tego wyrzuciłem, ale zastanawia mnie co to jest.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1546 Napisano 5 Sierpnia @bqs187 lekka plecha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bqs187 6 Napisano 6 Sierpnia @Tester kumam.. jak w miare ostrozni oddzielilem to od topow to bedzie dalej sie rozprzestrzeniać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1546 Napisano 6 Sierpnia @bqs187 nie powinno ale jak się pojawiła już to może się znowu pojawić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 48 Napisano 7 Sierpnia Trzeba takiego liścia wyrwać przy samej łodydze, bo jeżeli zostawisz chociaż odrobinę plechy, to ona i tak będzie roznosić się po roślinie. Profilaktycznie (raz na 2 tygodnie) pryskam tym: https://allegro.pl/oferta/compo-bio-spray-na-choroby-grzybowe-maczniak-szara-plesn-750ml-15274700437?utm_source=google&utm_medium=product-carousel&utm_campaign=product-listing&utm_content=%2Fkategoria%2Fnawozy-i-preparaty-srodki-ochrony-roslin-126200%3Fstring%3D%C5%9Brodek%20na%20ple%C5%9B%C5%84 Warunki są turbo ch...owe, bo ciągle pada, wilgotność 80%, a pleśni oraz innego tego typu gówna zwyczajnie nie ma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bqs187 6 Napisano 10 Sierpnia @Tester kumam, a jak oceniasz małe? z ziemi wyszly jakiegos 20 lipca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1546 Napisano 10 Sierpnia @bqs187 mogą być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach