kamil25410 8 Napisano 4 Marca 2020 Siema. Temperatura w nocy jest okej na uprawę ? Mam growboxa dosyć dużego będę chciał docelowo odpalić 3 automaty AK 47 albo white widow auto zastanawiam się co da dobre plony i do tego dobrą jakość bo o to tu chodzi. Lecz chodzi o to że growbox będzie stał na takim jakby poddaszu na którym jest zimno jak na dworzu można powiedzieć i boje się że przez zimno nie urosną światło mam cfl 125w phyolite @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDiesel 1 Napisano 4 Marca 2020 Odpal pustego growboxa z lampami i zmierz temperature. Ja nie widzę innej opcji. Jak postawilem boxa to przed kielkowaniem zrobiłem testy żeby wiedzieć jaka temperatura @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Marca 2020 Na poddaszu i to jeszcze bez ogrzewania to chuj nie uprawa. W zime musisz docieplac, a w lato w boxie masz doslownie piekarnik. Postaw boxa w innym miejscu, bo bedziesz sie tylko wkurwial. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach