Mrethc 0 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Witajcie, poszukuje małego boxa na max 2 automaty, nawet zadowoli mnie jedna roślina . Najlepiej gdyby był to już gotowy zestaw. Na jakiej stronie moge coś takiego szukać? Niestety większość stron forum i ogólnie growboxow które oglądałem wszystko w większości wielkie.. Edytowane 4 Marca 2020 przez Mrethc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Marca 2020 https://allegro.pl/oferta/growbox-40x40x120-zestaw-uprawny-hps-70w-8425306977 Nie zamawiaj na swoj adres. Doniczki oczywiscie wymien, najlepiej na dwie prostokatne o wymiarach 20x40cm (u mnie w boxie 40x40cm. takie doniczki sprawdzaja sie idealnie). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrethc 0 Napisano 4 Marca 2020 https://www.progrower.eu/pl/growbox-zestaw-do-uprawy/1233-zestaw-do-uprawy-growbox-hb-30x30x60cm-cfl-65w.html A taki zestaw na początek i 1 roślinę też się np nada? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Marca 2020 Box za niski, moze byc ciezko z utrzymaniem krzaka na odpowiedniej wysokosci, no i swiatlo do bani. Krotko mowiac, lipa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrethc 0 Napisano 4 Marca 2020 Szukam czegoś mniejszego niż metr niestety... I dlatego pytam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Marca 2020 To bierz ten ktory pokazales, albo sklep cos sam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Marca 2020 @Mrethc na jedną roślinkę można coś samemu wymodzić jakiegoś PC Boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 4 Marca 2020 6 godzin temu, Mrethc napisał: https://www.progrower.eu/pl/growbox-zestaw-do-uprawy/1233-zestaw-do-uprawy-growbox-hb-30x30x60cm-cfl-65w.html A taki zestaw na początek i 1 roślinę też się np nada? ja mam taki i polecam . tylko on jest na 1 rośline i musisz ją trenować spójrz do mnie na fotorelacje. moja panienka nie jest za duża ale jak na 1 pannę to starczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1990x 0 Napisano 19 Kwietnia 2022 Witam co zrobić roslinki miały mieć 1.20m a urosly na 2.00m i już szczyty się zaginają na suficie namiotu są jakieś rozwiązania?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Kamil1990x na 2.0m Ci wyrosły? 😄 A jak wysoko miałeś lampę ? Czym świeciłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1990x 0 Napisano 19 Kwietnia 2022 Hps na początku 400v teraz 600v miały mieć 1.20m a maja juz 2.00m około i nie wiem co z nim zrobić.. Teraz, Kamil1990x napisał: Hps na początku 400v teraz 600v miały mieć 1.20m a maja juz 2.00m około i nie wiem co z nim zrobić.. Nie mam wyższego growboxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach