Skocz do zawartości
nuklearny_karaluch

KIEDY KOSA? PROSZE POMOZCIE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam nasze cudowne AI mowi mi ze to tydzien 7 lub pozniejszy kwitnienia , myslalem zeby czekac do 8 sierpnia i koska ale topy sie zmienili przez teraz te 2 tygodnie i wygladaja tak

1f5dcdec-7c06-4bf3-a477-ec2b2a1e21d5.png

6b547405-b4e7-426b-b0d4-2e226cb3ef10.png

50b256c1-bfb4-46b4-a085-6117640c402d.png

f4bf4002-3617-4bab-8eeb-066971bc411e.png

d94f20c9-52d4-4a0e-9731-3e1ae99f9a87.png

Edytowane przez nuklearny_karaluch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boogie idź się do Boga pomódl, bo Cię już opuścił, jak to wysuszy to ile on z tego teraz ściągnie, 5 gramów? To musi spuchnąć, jeszcze nie czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boogie nie pisz mu tak, bo chłop już drugi temat założył z tymi badylami, widać jak na dłoni, że jakby trochę aprobaty dostał to już by dawno ściął, nawet jakby tam dwa gramy były, byleby zajarać mordę, tak się nie robi, takim ludziom trzeba pomóc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

kurde myslicie ze 8 sierpnia moge ciac? nie mam mikroskopu do obczajenia trichmow a telefon za slaby zoom ;/ , wiem ze baydle na zime planuje growboxa 

w ziemi jest od okolo 1 maja jest to odmiana zkittelz xl auto od ganjafarmera i chyba sie zrobil foxtaiing

Edytowane przez nuklearny_karaluch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi