Skocz do zawartości
H1gh4di

Ja tylko o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemanko. Jako ze baba mnie ciśnie o brak miejsca na boks, zacząłem uprawę na balkonie jakiś czas temu. Post założyłem, bo chcę poznać opinie. Ogólnie to z początku miała ciężko, bo lałem jej wodę z kranu, a podobno woda z Monachium dosyć twarda. Od jakiegoś czasu, już zaopatrzony w miernik ph, leje jej wodę z ph 6-6,5. Wlatują do tego nawozu jak FishMix i BioHeaven co drugie podlanie. Tak jak mówiłem, miała ciężko ze mną, bo roślinka w sumie wyszła na świat jakoś z początku czerwca i można zobaczyć, że na ten okres czasu jest dosyć mała. Do tego walcze z owadami. Jakieś opinie, porady? Jestem otwarty na krytykę, można mnie pocisnąć. Traktuję to po prostu jako hobby i co będzie to będzie. 

IMG_4812.jpeg

Edytowane przez H1gh4di

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@H1gh4di aaa, ale to wesprzyj go może jakimś kijkiem, żeby on się miał na czym faktycznie wesprzeć, bo teraz jak zawieje to może się złamać dokładnie w punkcie podparcia tym drutem ^ ^ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@H1gh4di tak taak, zdrowe liście, ładny kolor, jest ewidentnie w dobrze nasłonecznionym miejscu, nic tylko dobrze podlewać, jak masz nawóz to też ładuj i już niebawem będzie co zbierać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi