Skocz do zawartości
Paweł121212

Growbox PC

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, słaby jestem w montaż kabelków i tych innych, chce zrobić growboxa z jakiegoś starego kompa, i pytanie pojawia się takie, jak podłączyć wentylator, kabel od wentylatora jest 3 pinowy,jest masa kabli od zasilacza, do którego kabla mam podłączyć ten wentylator, widziałem że ludzie to robią do tego kabla 25 pinowego. Proszę o pomoc 

IMG_20250723_145256541_MFNR.jpg

IMG_20250723_145211394_MFNR.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Tester napisał:

@Paweł121212 na zasilacz jakiś 12v możesz zrobić

no tak, ale widzialem ze i do takiego sie da jakos @Tester

moze jeszcze outdoora zrobie, doszedl by automat ? jak patrzylem pogode to ma byc stabilna jeszcze pod koniec wrzesnia

Edytowane przez Paweł121212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Paweł121212 napisał:

moze jeszcze outdoora zrobie, doszedl by automat ? jak patrzylem pogode to ma byc stabilna jeszcze pod koniec wrzesnia

plecha mogła by łapać ale była by szansa na zbiory jakieś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow!

Nie sądziłem, ze ktos jeszcze bawi sie w PC growboxy, patrzac na to jak tanio idzie teraz dopasc nawet gotowego seta na jakims amazonie. 

Edytowane przez mlxd7syn6k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi