Paweł121212 2 Napisano Środa o 12:58 Siemanko, słaby jestem w montaż kabelków i tych innych, chce zrobić growboxa z jakiegoś starego kompa, i pytanie pojawia się takie, jak podłączyć wentylator, kabel od wentylatora jest 3 pinowy,jest masa kabli od zasilacza, do którego kabla mam podłączyć ten wentylator, widziałem że ludzie to robią do tego kabla 25 pinowego. Proszę o pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1534 Napisano Środa o 14:05 @Paweł121212 na zasilacz jakiś 12v możesz zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł121212 2 Napisano Środa o 14:17 (edytowane) 13 minut temu, Tester napisał: @Paweł121212 na zasilacz jakiś 12v możesz zrobić no tak, ale widzialem ze i do takiego sie da jakos @Tester moze jeszcze outdoora zrobie, doszedl by automat ? jak patrzylem pogode to ma byc stabilna jeszcze pod koniec wrzesnia Edytowane Środa o 14:19 przez Paweł121212 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1534 Napisano Środa o 15:16 58 minut temu, Paweł121212 napisał: moze jeszcze outdoora zrobie, doszedl by automat ? jak patrzylem pogode to ma byc stabilna jeszcze pod koniec wrzesnia plecha mogła by łapać ale była by szansa na zbiory jakieś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlxd7syn6k 6 Napisano Niedziela o 20:46 (edytowane) Wow! Nie sądziłem, ze ktos jeszcze bawi sie w PC growboxy, patrzac na to jak tanio idzie teraz dopasc nawet gotowego seta na jakims amazonie. Edytowane Niedziela o 20:46 przez mlxd7syn6k @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach