kacpi420 1 Napisano Poniedziałek o 11:39 (edytowane) Z nieznanych nasion które znalazłem w topkach wysiałem 2 szt na początku maja, jest ktoś w stanie powiedzieć ile jeszcze czasu będą kwitły, kiedy zbiory i czy coś z tego będzie? Edytowane Poniedziałek o 11:41 przez kacpi420 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlxd7syn6k 6 Napisano Poniedziałek o 12:07 (edytowane) Miesiąc/półtora - na moje oko Swoją drogą, całkiem niezłe no-name wyszły. Wez jej fryzjera zrob, wyobcinaj te wiatraki w pizdu, doswietl ja bardziej. Edytowane Poniedziałek o 12:08 przez mlxd7syn6k 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacpi420 1 Napisano Poniedziałek o 14:07 @mlxd7syn6k dół jest wycięty, czy usunięcie górnych wachlarzowych nie wpłynie na dalszy rozwój i fotosynteze? 1 godzinę temu, mlxd7syn6k napisał: Miesiąc/półtora - na moje oko Swoją drogą, całkiem niezłe no-name wyszły. Wez jej fryzjera zrob, wyobcinaj te wiatraki w pizdu, doswietl ja bardziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlxd7syn6k 6 Napisano Poniedziałek o 16:03 @kacpi420Tnij wiatrakowe, te najwieksze, które blokują dopływ światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 40 Napisano Poniedziałek o 20:01 Ja bym ją zostawił w spokoju, dużo i tak z niej nie będzie. Proces usuwania liści "miesiąc" przed ścinką jest zbędny 😅. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach