Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Jedni mogą sobie pozwolić na outdoor a inni boxa w domu ja niestety lasy mi pozostały gdybym mógł to wolałbym w domu mieć zawsze złodziej nie zajebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos coś kiełkuje już, nie wiem co z tego wyjdzie ale coś robię. Nie wiem czy fr od początku czy jak już podrosną wstawię zdjęcia bo szkoda jak by coś zjadło. Najwyżej będzie niedokończona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos coś kiełkuje już, nie wiem co z tego wyjdzie ale coś robię. Nie wiem czy fr od początku czy jak już podrosną wstawię zdjęcia bo szkoda jak by coś zjadło. Najwyżej będzie w niedokończonych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Maja 2020 Luzik ? ja niby jestem optymistą ale w głowie jazda jest. Ryzykant w życiu mnie nie odpuszcza.. W kukurydzy nigdy nie uprawialem ale myślę że kiedyś spróbować można.. Mimo @Bimbrownik wszystko będę zaglądać powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 9 Czerwca 2020 i jak tam ja mam kaca ale to standard ? blue widow x10 frisian dew 4 f1 white russian x 10 big bud f1 x 10 bruce banner x10 wedding cake x10 bebooka auto jakie x 20 wiec w tym roku bida ale ujdzi moze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 23 Kwietnia 2023 Kolejny sezon 2k23🌴🌴🌴 🌴 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach