nuklearny_karaluch 0 Napisano 6 Lipca witam jestem początkującym growerem , wpadłem ostatnio na taki pomysł że opisze dany szczep od a do z od nasiona do harvestingu krok po kroku , ja wiem ze duzo jest jest juz takich poradnikow profesjonalnych ale chcialbym miec cos swojego wtym temacie, moim zamiarem bedzie prowadzenie relacji calej uprawy okiem poczatkujacego growera, opisywac wtym chchialbym dokaldnie wszystko ile wody co ile dni , jakie objawy dokladnie pokazuja roslina podczas gdy czegos jej brakuje i tak dalej (to takie moje male przemyslenia) w tym temacie chchialbym zapytac czy waszym zdaniem tej roslinke z projektu "pokojówka" ktory przedstawaia rosline bez jakiekolwiek sprzetu po prostu wlozozne nasionko do ziemi i jazda ... precyzuje moje pytanie otoz, ktory to tydzien kwitnienia waszym zdniem i czy cos moze jej brakowac ? przypominam ze to projekt rosliny w pokoju bez sprzetu 🙂 outdoor sa to 4 automaty one gorzej wygladaja tam bede potrzebowal wiecej pomocy ale najpierw "pokojówka" odmiany: "pokojówka" to auto zkittelz xl auto (zdjecie zostalo zrobione przed podlaniem , dlatego liscie tak oklaply) : outdoor to cookies and cream ( ten fioletowy) , ak 2.0 auto czy jakos tak, candy cream auto, dwoch pozostalym nazwe nie pamietam niestety mialem posadzic dwie zrobilo sie piec xd ----> f9b052d1-e41f-4ea2-884d-ea5b675ff3b3.mp4 (1).mp4.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca @nuklearny_karaluch To Ty chcesz tworzyć porady czy nas się pytasz o radę 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 885 Napisano 6 Lipca @nuklearny_karaluch obstawiam koniec drugiego, ewentualnie trzeci tydzień kwitnienia, a braków czy czegokolwiek to tam za bardzo nie widać, raczej zdrowo rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach