kamil25410 8 Napisano 23 Lutego 2020 Witam. Mam pewien problem kończę już swojego GrowBoxa jest on dosyć duży zrobiony z starej szafy po ciuchach i teraz problem tkwi w tym nie wiem czym obłożyć ścianki wewnątrz żeby odbijały dobrze światło myślałem już nad folia aluminiową ale ona się nie nadaje będzie się rwała jak będę ją przymocowywał do ścianek a co powiecie na jakiś może spray biały połysk ? Czy to się nie nadaje? Podeślijcie jakieś pomysły może jest na allegro do kupienia jakiś materiał odblaskowy.. ja już nie mam pomysłu na to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Lutego 2020 Folia aluminiowa nie nadaje sie zupelnie, najlepiej swiatlo odbija bialy mat (nie polysk). Tak ze najlepiej polamowac boxa bialym matem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 23 Lutego 2020 @CheMsKuN Czyli farba w sprayu np śnieżka biały mat w zupełności wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Lutego 2020 @kamil25410 tak, albo folia typu mylar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach