Dude 0 Napisano 24 Czerwca Witam. Cześć jestem tu nowy i mam pytanie odnośnie jednego krzaczka w foliaku wśród rosnących sobie pomidorów. Czy podczas kwitnienia powinienem się obawiać nadmiernego zapachu na zewnątrz? Czy olać zagadnienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca @Dude bedzie czuc ale jak mocno to zalezy od odmiany. Ja sadze w szklarni i na flo wieczorami zapach czuc czasami kilkanascie metrow dalej (jak nie kilkadziesiat) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 24 Czerwca @moonka Hej! Express gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca (edytowane) @Dude nie mialem w doniczkach ale mialem w joincie. Jesli podczas flo smierdzi tak jak przy paleniu... bedzie czuc. Praktycznie kazda odmiane bedzie czuc. Musial bys szukac jakis malo intensywnie pachnacych ale to i tak nie zmienia faktu, ze z wiatrem zapach bedzie sie roznosil Edytowane 24 Czerwca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 24 Czerwca @moonka Można coś temu zaradzić? Jakieś pochłaniacze czy coś w tym stylu? Małżonka będzie się niepokoić 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca @Dude kwiaty zagluszajace zapach ale i tak bedzie czuc. Taki ich urok🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 24 Czerwca @moonka To będzie słabo. Bo to panikarą🙃 Nie mam w planach jej nawozić niczym. Czy to jest jakaś okoliczność łagodząca? I tak w ogóle dzięki za info👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca @Dude wiec jaki sens sadzic i nie uzywac nawozow😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 24 Czerwca @moonka Tak dla frajdy, że coś urosło. I że, swoje, ekologiczne. Miałem już parę epizodów, w domu, na oknie. Co prawda trochę rachityczne te roślinki i plony mizerne. Ale coś tam do palenia zawsze było i satysfakcja. Ale w foliaku to wygląda całkiem przyzwoicie także myślę, że będzie o niebo lepiej. Ale nie odpowiedziałeś na pytanie. Czy fakt, że nie będę nawoził może trochę zneutralizować zapach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca @Dude smierdziec bedzie ale troche mniej bo topy nie beda tak rozbudowane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 24 Czerwca @moonka O i to jest w końcu dobra wiadomość. I nie śmierdzieć, a pachnieć 😁 Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 24 Czerwca I znowu największy szkodnik w roli głównej 😅 Próbuj. W ostateczności wyrwiesz i wyrzucisz.... krzaka oczywiście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 24 Czerwca @WBB Nie wyrzucę, bo serce by mi pękło. Będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dude 0 Napisano 28 Czerwca Tak to wygląda po 2 tygodniach. Nie za gruba ta łodyga? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach