Mechanik 676 Napisano Wtorek o 10:18 (edytowane) @Kolober@ RQS to syf, mówiłem Ci, to może być półautomat, albo automat - trzymaj na 18/6 i jeżeli nie będzie kwitnąć dalej to znaczy, że to u niej normalne, jeżeli zakwitnie to ma geny ruderalis i zakwita sama. Inna sprawa, że mogła zacząć kwitnąć od stresu (za dużo cięć, lub otwierałeś namiot w nocy, kiedy lampa była włączona i światło zzewnątrz dostawało się do boxa, też fakt, że miałeś za małą doniczkę i korzenie wypełniły ją bardzo szczelnie mógł wpłynąć na to, że roślina pomyślała, że to już czas zacząć kwitnąć, bo więcej nie urośnie. Moja rada - potrzymaj je tam z tydzień i zobacz co będzie grane. Ew. te automaty do dużego, a tą jedną sztukę do małego przenieś i przełączaj, to też będzie efektywne PS: nie wierz we wszystko co pisze chat gpt, weryfikuj na innych forach o uprawie lub na tym, oglądaj fotorelacje, jest spora szansa, że takie coś już się komuś przytrafiło. Ale też jak znajdziesz jeden przypadek to od razu tego nie klasyfikuj, że to jest dowód, zawsze miej jakąś wątpliwość Edytowane Wtorek o 10:19 przez Mechanik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano Wtorek o 11:09 @Mechanik wiadomo i tu masz rację i wiesz co? W uprawie zawsze warto mieć jakieś (ale) w zanadrzu i trzeba być przygotowanym dosłownie na wszystko😅 A z tą panną to tak jak mówisz na razie obserwacja tej suki 🤨😅 i mam nadzieję że jeżeli to automat to że pozostałe dwie też. A jeżeli nie no to niestety będę musiał ją kilim bo nie będę miał co z nią zrobić 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 676 Napisano Wtorek o 13:03 @Kolober@ jak pakowali to zapewne nikt nie brał jednej pestki jednego rodzaju z jednego źródła i dwóch tego samego rodzaju z innego, więc jeśli jedna jest automatem, to pozostałe zapewne też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano Czwartek o 08:25 @Mechanik elo👊, dzisiaj muszę przerobić lekko siatkę bo ta co ja kupiłem to ma oczka na 15cm😅 i ramkę już zrobiłem a oczka najlepiej co 5cm rozstawić nie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 676 Napisano Czwartek o 10:16 @Kolober@ tak, co 5 będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 11 godzin temu Siemanko 👊 dziewczyny równo elegancko i już porosły ładne sałaty i jeszcze z tydzień i pójdzie siatka. Pozdrawiam Dzisiaj wieczorem wypada podanie nawozów tak że będzie karmiono😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach