xhardkore2213 8 Napisano 16 Czerwca Witam mam pytanko co myślicie czy można ścinać ? Odmiana ww auto pan pestka. Indoor około 60 dni według producenta ja mam 77 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1532 Napisano 16 Czerwca @xhardkore2213 ściąć można, sprawdzic trichomy też można... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhardkore2213 8 Napisano 16 Czerwca @Tester sprawdzam ale ciężko mi ocenić bo są mleczne ogólnie ale co jakiś czas widzę też przezroczyste nie umiem ocenić jaki procent jest tych mlecznych, ale na pewno więcej niż połowa mam mikroskop i gdzies stara lupę , tylko mikroskopem ciężko się posługuje bo idealnie trzeba uświęć żeby widzieć z dobrą ostrością a lupa za słaba. Czytałem gdzieś że mogę przez nią zrobić zdjęcie. Jak znajdę spróbuję , myślałem że uda się coś wam ustalić na podstawie zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1532 Napisano 17 Czerwca 7 godzin temu, xhardkore2213 napisał: myślałem że uda się coś wam ustalić na podstawie zdjęć bo się udało, jak chcesz możesz ciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach