Webster258 3 Napisano 21 Lutego 2020 Czołem forumowicze. Zwracam się do Was z prośbą pomocy. Mam roślinę w namiocie 0,36m2 pod świetlówka cfl 250w.Roslina jest w trzecim tygodniu kwitnienia i wydaje mi się że dużo plonu nie zbiore z niej.To moja pierwsza przygoda więc proszę powiedzieć czy wszystko przebiega zgodnie czy coś zrobiłem źle.A jeśli coś jest złe to proszę powiedzieć co zrobiłem nie tak. Dziękuję za pomoc. PS. Tutaj zdjęcie rosliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 21 Lutego 2020 @Webster258 wydaje się ok roślina i coś tam zbierzesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 21 Lutego 2020 Wygląda ok ale ma małe buds.czy one się dopiero rozrosną? Czy takie powinny być w trzecim tygodniu kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Lutego 2020 @Webster258 dopiero się rozwijają, cierpliwości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 21 Lutego 2020 Dzięki kolego.wezme sobie Twoje słowa do serca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Lutego 2020 Podepnę się z pytaniem. W jakim okresie kwiaty puchną najbardziej? Cały czas równomiernie czy jest jakiś boom? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lutego 2020 @Wentyl 8 godzin temu, Wentyl napisał: Podepnę się z pytaniem. W jakim okresie kwiaty puchną najbardziej? Cały czas równomiernie czy jest jakiś boom? zależy od odmiany i nawozów niektóre równomiernie puchną niektóre słabiej z początku potem to nadrabiają itp. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach