Lolek 0 Napisano 19 Lutego 2020 Mam dzisiaj test na thc z moczu A palilem parę godzin temu, jak można uniknąć pozytywnego na teście, jak można go oszukać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lutego 2020 Nie da się, chyba że podmienisz mocz. A jak wyjdzie jakaś choroba to przynajmniej ten ktoś się dowie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 23 Marca 2020 Mi robili a niby cytryna ocet czy chuj wie co jeszcze niby pomaga lipa nic a miałem przymusowe i trochę naszczalem w kubek parujacy po sam czubek w dodatku po obiedzie z bursczkami ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos kiedyś czytałem o gościu co psi mocz zaniósł ale jakieś białka się nie zgadzały i się zorientowali. Ale to był akurat test antydopingowy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 23 Marca 2020 Mi się wydaje że lipa. Wiadomo stężenie spada po 24h niby ale to zależy co się bierze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach