Skocz do zawartości
Gość

2x Big Bazooka, 2x Critical Orange punch, 1x Acai Mintz, 1x 00 Kush Fast . 50/50 outdoor i indoor🙃

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Szkoda czekac az szafa dojdzie wiec postanowilem ruszyc juz teraz z kolejnym grow. Weg bedzie w szklarni a gdy szafa bedzie pusta wsadzam je do niej na flo🙃 taki misz masz ale zyskam tym sposobem na czasie😂 na ruszt wlatuja tak jak w tytule 2x Big Bazooka, 2x Critical Orange punch, 1x Acai Mintz i 1x 00 Kush Fast. Nawozy organiczne glownie biotabs, doniczki docelowe 9 litrow. Dzisiaj nasionka trafily do moczenia i mysle, ze w weekend beda w ziemi🙂 tropicana zostanie w szklarni ale rowniez zalapala sie do zdjecia🙃

20250527_200836.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kielki trafily do ziemi. Jedna bazooka musi jeszcze chwilke sie pomoczyc bo cos jej sie nie spieszy🙃 podlane i zostawiam sie w spokoju

20250530_095518.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Czesc juz pokazala sie nad powierzchnia a pozostale maja na to czas🙃

20250601_141812.jpg

20250601_141816.jpg

20250601_141821.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Z 7 zostalo 5🙃 critical i kush mialy bardzo trudny start i polegly w przedbiegach😂 przez nastepne dni ma fajnie grzac to troche podrosna i przesadze je do troche wiekszych doniczek. Jeszcze z miesiac i leca do szafy🙃

20250612_184819.jpg

20250612_184822.jpg

20250612_184824.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

Rosliny maja taki rozstrzal jesli chodzi o wielkosc, ze nie wiem co z nimi zrobic😂🙈 dodatkowo jedna bazooka jest uposledzona🙃 od poczatku wykazywala oznaki "bycia inna". Moze chciala zostalac pomidorem ale los chcial inaczej...🤷‍♂️ pesymistycznie myslac zostana mi 4szt i nie wiem czy wsadzac je do szafy. Nadejdzie ich czas to pomysle co zrobic. Najwyzej zostawie je tak jak stoja a do szafy wleca jakies inne pestki20250615_201652.thumb.jpg.7ef58639624e012ba186e3ac43d395b5.jpg

20250615_201631.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Szafa umyta chlorem wiec powinna byc czysta. W grze zostaly tylko 4szt a mianowicie Big Bazooka, Critican Orange Punch oraz Acai Mintz. Sa wyrazne dysproporcje ale jakos sie to ogarnie🙃

20250628_215446.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Male zmiany🙃 dwie wieksze rosliny juz w docelowych doniczkach. Dam im chwile zeby "doszly do siebie" i robie lst. Dwie mniejsze czeka to samo ale musza troche podrosnac. Nie mam nic co moge podstawic wiec chwilowo lampa wisi jak wisi😂

20250702_183915.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka a nie powinno byc w drugą stronę? Bo teraz promień światła jest skierowany bardziej w lewo niż w prawo a chodziło Ci raczej o to żeby dać więcej światła mniejszym? 😄

Ja sam nie wiem ale na chłopski rozum 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@szamayo wypadalo by aby lampa byla tak samo wysoko nad wszystkimi roslinami. Nie mam co podlozyc wiec... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Teoche je pogielo🙃 pozniej skocze po worek ziemi i przesadze te dwie mniejsze

20250703_190012.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@moonka wszystkie leza i wszystkie uciete tak aby kazda miala po 10 szczytow. Nie wiem co z tego bedzie bo roznica w wielkosci jest duza... za duza🙃 wiem za to, ze po tym grow robie jeszcze jedno na 6 szt critical i przerwa. Powoli przestaje dawac mi to fun wiec troche sie zaopatrze i zwijam zabawki na jakis czas. Jednak zanim to nastapi musze zrobic zapasy😂

20250710_191017.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi