Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocy!jestem początkującym farmerem i to jest moja pierwsza roślinka.zapewnilem jej warunki jak w książce pisano i nawozy itp.dzisiaj mija 89 dzień(13 tydzień),roślinka pisza że po 12tygodnoach gotowa a zazwyczaj między 80 a 85 dniem.ale czy ona wygląda na gotowa?

IMG_20250525_123924.jpg

IMG_20250525_123916.jpg

IMG_20250525_123909.jpg

Image_2025_05_25_12_34_34.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, OlbaPPP napisał:

Wygląda spoko najlepiej sprawdź trichomy 

Spoko?czyli gotowa do cięcia?trichomy przezroczyste,szklane.ona też praktycznie nic nie pachnie a spodziewałem się że będę miał przypał na całą chatę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@dzoDzo jak przezroczyste to jeszcze jej nie ścinaj. Zawsze możesz pobrać sampelka z samego dołu, wysuszyć, wypalić i sprawdzisz w ten sposób jaką ma moc w najsłabszym punkcie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Lady in Green napisał:

@dzoDzo jak przezroczyste to jeszcze jej nie ścinaj. Zawsze możesz pobrać sampelka z samego dołu, wysuszyć, wypalić i sprawdzisz w ten sposób jaką ma moc w najsłabszym punkcie. 

A to że prawie nie pachnie to norma jest?dawać jej jeszcze jakieś odżywki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@dzoDzo zapach chyba bardziej od odmiany zależy, jedne pachną bardziej a inne mniej. Może być też tak że Ty jej nie czujesz a ktoś inny by już poczuł. 

Odżywek już bym nie dawała, niech się wyjada. 

Skoro ma 89 dni a producent podaje 85 to jeszcze z max 2 tygodnie i powinna być gotowa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi