dzoDzo 5 Napisano 25 Maja Pomocy!jestem początkującym farmerem i to jest moja pierwsza roślinka.zapewnilem jej warunki jak w książce pisano i nawozy itp.dzisiaj mija 89 dzień(13 tydzień),roślinka pisza że po 12tygodnoach gotowa a zazwyczaj między 80 a 85 dniem.ale czy ona wygląda na gotowa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlbaPPP 17 Napisano 25 Maja Wygląda spoko najlepiej sprawdź trichomy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzoDzo 5 Napisano 25 Maja 25 minut temu, OlbaPPP napisał: Wygląda spoko najlepiej sprawdź trichomy Spoko?czyli gotowa do cięcia?trichomy przezroczyste,szklane.ona też praktycznie nic nie pachnie a spodziewałem się że będę miał przypał na całą chatę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maja @dzoDzo jak przezroczyste to jeszcze jej nie ścinaj. Zawsze możesz pobrać sampelka z samego dołu, wysuszyć, wypalić i sprawdzisz w ten sposób jaką ma moc w najsłabszym punkcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzoDzo 5 Napisano 25 Maja 1 minutę temu, Lady in Green napisał: @dzoDzo jak przezroczyste to jeszcze jej nie ścinaj. Zawsze możesz pobrać sampelka z samego dołu, wysuszyć, wypalić i sprawdzisz w ten sposób jaką ma moc w najsłabszym punkcie. A to że prawie nie pachnie to norma jest?dawać jej jeszcze jakieś odżywki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maja @dzoDzo zapach chyba bardziej od odmiany zależy, jedne pachną bardziej a inne mniej. Może być też tak że Ty jej nie czujesz a ktoś inny by już poczuł. Odżywek już bym nie dawała, niech się wyjada. Skoro ma 89 dni a producent podaje 85 to jeszcze z max 2 tygodnie i powinna być gotowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach