Greenkacpi 20 Napisano 17 Czerwca (edytowane) Doszły dzisiaj 2 fasty: -x1 fast critical skunk big seedbank -1x cookies and cream fast Odrazu do dużych 50L donic na wierzch trochę dolomitu i mikoryza do dołka Edytowane 17 Czerwca przez Greenkacpi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 23 Czerwca (edytowane) Na 1 zdjęciu auto ak 47 albo nothern light( sprawdzę na koniec uprawy xd) 25 dni, lst Na 2 zdjęciu tak samo sie okaże co to jest po uprawie, jak wogole cos urośnie z tego bo ma juz 19 dni a wyglada na 8 xd #3 cookies cream fast. 5 dzien weg #4 critical skunk fast . 2 dzień weg Niedługo aktualizacje bo nasionka jadą Ktoś może ocenic czy roślinki czegoś potrzebują 🌱 Edytowane 23 Czerwca przez Greenkacpi 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 16 Napisano 23 Czerwca U mnie to samo niestety automaty na out po 20 niektore 35 dni a tez wygladaja jakby miały 15, nie wiem co z tego bedzie ale zobaczymy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 23 Czerwca @begginergrw u mnie chyba taka roślina się po prostu trafiła bo wyrosła też jako ostatnia chyba po 8 dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 24 Czerwca Zrobiłem roślinka taka osłonkę z stretcha bo była burza i no chyba trochę pomogło i roślinki żyją. A tamte w dużych donicach są przykryte butelkami Czy widzicie tutaj jakieś niedobory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 27 Czerwca Dzisiaj doszły 3 bruce bannery fast od dutch genetics, czyli teraz uprawa zawiera -3x bruce banner fast -1x critical skunk fast -1x cookies cream fast -1x ak 47 auto 1x nothern light auto I to juz raczej wszystko co planuje na ten sezon 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 29 Czerwca Siema, 2 roślinki już wyszły z ziemi dzisiaj a ostatnia jeszcze chyba potrzebuje trochę czasu. A co do automatów to ten jeden chyba nawet fajnie rośnie a z tamtym obok coś nie wyszło bo jest bardzo mały jak na swój wiek i wogole dziwnie wygląda Niektóre zdjęcia się nie dodały bo za dużo ważą xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 1 Lipca (edytowane) Wydaje mi sie ze ten automat jest trochę mały jak na 33 dzień około. Bo ona jakieś 2 dni miala mocno ograniczone miejsce w tej butelce i się zastanawiam czy to może przez to? Co myślicie? Edytowane 1 Lipca przez Greenkacpi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 885 Napisano 1 Lipca @Greenkacpi wejdzie na kwitnienie dobrze to pójdzie w górę jeszcze i będzie co zapalić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenkacpi 20 Napisano 2 Lipca (edytowane) @szamayo a ile obstawiasz z takiego automacika? Bo niedługo zacznę dawać top maxa i bio bloom Edytowane 2 Lipca przez Greenkacpi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 885 Napisano 2 Lipca @Greenkacpi ja pamiętam moje myśli jak widziałem swoje krzaczki na outdoorze też automaty w około 30 dniu to mówiłem że jak będzie 5g to będzie dobrze, a później jak roślina zaczęła kwitnąć to podrosła troche nie wiem może z 15g-20g ciężko stwierdzić, ty ja trochę potrenowales i dobrze, u mnie rosła samoistnie i na oko tyle dała bo nie ważyłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach