Dziku123 0 Napisano 17 Lutego 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie sprawa wyglada tak jestem świeżakiem jeśli chodzi o uprawę pomidorków ? postanowilem jednak spróbować znajomy załatwił mi lampe led ,zrobiłem growboxa o wymiarach 30x30x90 i wyklulem swoje nasionka od dzisiaj są w ziemi. jak by ktoś mógł mi dać jakieś wskazówki dotyczące nawożenia (najlepiej żebym mógł kupić go w sklepie) podlewania i ogólnej pielęgnacji bedzie to pomidorek testowy nie zależy mi na bardzo dużych plonach z góry dzięki za informacje pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lutego 2020 @Dziku123 1 godzinę temu, Dziku123 napisał: jak by ktoś mógł mi dać jakieś wskazówki dotyczące nawożenia (najlepiej żebym mógł kupić go w sklepie wskazówki dotyczące nawożenie chcesz kupić w sklepie czy nawóz? jak nawóz to biohumus przejdzie, jak masz dobrą ziemie to zacznij podlewać po 2 tygodniach z połowe zalecanej dawki, i czytaj czytaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach