PoczatkujacyFarmer1995 6 Napisano 5 Maja (edytowane) Siema wszystkim mam taki problem z lisciami powie mi ktoś z jakiego to może być powodu od razu napiszę że kierowałem się instrukcjami innych podlewalem tylko odstana woda 200 ml jej leje ogólnie nie Dawalem żadnych nawozów bo tak radzili mi tu ktoś może powie czego jej brakuje lub jak namierzyć problem i co zrobić a i wczoraj robiłem oprysk z czosnku bo ktoś powiedział mi że mogę mieć robale . Edytowane 5 Maja przez PoczatkujacyFarmer1995 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1542 Napisano 5 Maja @PoczatkujacyFarmer1995 nie ma problemu gdzieś przypaliła się, co ty chcesz idealną bez plamki żadnej, na outa wysadzał będziesz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoczatkujacyFarmer1995 6 Napisano 5 Maja (edytowane) Nie ona jest cały czas w doniczce do domu to jest indor zastanawiałem się po prostu czy wszytsko ok bo i tak już dużo przeszła i powoli dochodzi do siebie tak mi się wydaje . Dzięki za odp Edytowane 5 Maja przez PoczatkujacyFarmer1995 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach