Gość Napisano 27 Kwietnia (edytowane) Siema planuje kupić donice 25 litrów 33x33x34 na Dwarf auto, taka bedzie git czy moze byc troche mniejsza ? Edytowane 27 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 28 Kwietnia @rybson222 wystarczająca, ale jak to outdoor to trzeba podlewać często @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 28 Kwietnia A po mojemu na dwarfa auto to max 15l airpota czy coś A jak ma out to lepiej do ziemi bezpośrednio a kaskę wydać na hydrożel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia (edytowane) 10 godzin temu, Pan napisał: A po mojemu na dwarfa auto to max 15l airpota czy coś A jak ma out to lepiej do ziemi bezpośrednio a kaskę wydać na hydrożel to bedzie taki ala outdoor, bo postawie doniczke na parapecie zewnetrzym od strony południowej A patrzcie to, mam taką ziemie w domu , https://allegro.pl/oferta/ziemia-uniwersalna-do-kwiatow-warzyw-krzewow-z-nawozem-ogrodowa-60l-17209386460 ,moge jej uzyc do zioła ? czy kupic od biobizz light mixa? Edytowane 28 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 28 Kwietnia Daj ta ziemię co masz skoro plant pod ręką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia a moge podlewac samym biohumusem ? 10 godzin temu, Pan napisał: A po mojemu na dwarfa auto to max 15l airpota czy coś A jak ma out to lepiej do ziemi bezpośrednio a kaskę wydać na hydrożel a dlaczego akurat airpota ? nie moge zwyklej, i czym to sie rozni w ogole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 28 Kwietnia W airpocie lepiej korzonki się czują 👺💪💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia a w tej ziemi co wyslalem wyrosnie mi cos czy nie ? i jako nawoz biohummus tylko, bedzie cos z tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia (edytowane) @rybson222 ziemia uniwersalna to zazwyczaj "blotko". Ja kupil bym jakas lepsza bo nie jest to majatek Edytowane 28 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia (edytowane) dobra kupie biobizz light mix, chyba ze znacie cos lepszego a i czy moge w dzien wystawiac doniczke na caly dzien, i na noc brac ja do domu ? czy to zaszkodzi jakos roslinie Edytowane 28 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 28 Kwietnia Cannes pro + @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 1 Maja @rybson222 Nic jej się nie stanie, potem jak noce będą cieplejsze to możesz zostawiać na noc bez problemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja 1 minutę temu, Dr.Grün napisał: @rybson222 Nic jej się nie stanie, potem jak noce będą cieplejsze to możesz zostawiać na noc bez problemu. git dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach