PoczatkujacyFarmer1995 6 Napisano 18 Kwietnia Siema dziś kupiłem taki nawóz nada się do marihuany ? Z góry dzięki za odp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 48 Napisano 18 Kwietnia Jeżeli chcesz żeby susz miał dobry smak, to nawozy do kwiatów nie nadają się, bo mają wszystkich składników za dużo. Pierwszą uprawę robiłem na nawozach do kwiatów i susz mam do dzisiaj, bo ciężko się go pali. Nawozy dedykowane do tego typu uprawy zwyczajnie są nie do zastąpienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoczatkujacyFarmer1995 6 Napisano 19 Kwietnia Aktualnie nie aplikowałem go jescze więc po prostu jest ale myślę że jak da się go ciut mniej niż powinno to składniki będą o odpowiedniej dawce nie wiem w sumie hmm może ktoś jeszcze coś napiszę bo jednak szkoda kasy cały czas kupuje hahaha i leży . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia Nie używaj nawozów do roślin zielonych bo te nawozy mogą zawierać składniki które są nie dobre dla ludzi, regulatory wzrostu itp.bo te rośliny nie są do konsumpcji. do zioła używaj nawozów do owoców i warzyw, lub po prostu do zioła, biobizz jest tani i dobry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoczatkujacyFarmer1995 6 Napisano 20 Kwietnia @JarzynaSWDN więc kupię coś do warzyw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach