Skocz do zawartości
MartynaDonDiablo

2x spécial kush 1x spécial queen 1x white widow 1x fruit spirit w 80x80x160

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Lady in Green napisał:

@TaTTiTo z biobizza tak. 👍 Tak zaleca producent, pomaga to utrzymać prawidłowe pH.

Zapodaj link gdzie to przeczytałaś, producent takie bzdury pisze? ^^  ja uważam że max 2 razy w tygodniu wystarczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Biobizz co każde podlanie jak używasz ziemi biobizz i odżywki to najlepiej żeby ph wody było 7-7.5 a ziemia reguluje resztę sama, ilość zależy od rośliny i ziemi light mix leje sie więcej, pro mix leje sie mniej tutaj masz wszystko co potrzebujesz

PXL_20250519_133606805.jpg

PXL_20250519_133623225.jpg

PXL_20250519_133840887.jpg

PXL_20250519_133647911.jpg

PXL_20250519_133655803.jpg

Pamiętaj że producent podaje maksymalne dawki, z biobizz rośliny nie spalisz ale za dużo też nie zdrowo, zacznij od 1/2 dawki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.05.2025 o 15:40, JarzynaSWDN napisał:

Biobizz co każde podlanie jak używasz ziemi biobizz i odżywki to najlepiej żeby ph wody było 7-7.5 a ziemia reguluje resztę sama, ilość zależy od rośliny i ziemi light mix leje sie więcej, pro mix leje sie mniej tutaj masz wszystko co potrzebujesz

PXL_20250519_133606805.jpg

PXL_20250519_133623225.jpg

PXL_20250519_133840887.jpg

PXL_20250519_133647911.jpg

PXL_20250519_133655803.jpg

Pamiętaj że producent podaje maksymalne dawki, z biobizz rośliny nie spalisz ale za dużo też nie zdrowo, zacznij od 1/2 dawki 

Bardzo dziękuję ☺️ -przepraszam, że z opóźnieniem , jebana prokrastynacja - tego szukałam i nie znalazłam tak od razu ♥️ 

Dzień ….

Coś się dzieje.. pt wtf czy to kurwa hermafrodyta trans ?😡 ( nie mam nic przeciwko, jeżeli chodzi o człowieka, ale w moim małym, debiutującym haremie nie jest pożądane.

Teraz się skaplam (powierzchownie patrząc nie widziałam, nie chciałam za bardzo dotykać, stresować ). Moim laickim okiem niby ok, coś się dzieje, rośnie  i CHUJ !!

Błagam, podpowiedzcie co robić 

Wykastrować ręcznie (jeśli to herma i o ile nie narobił dzieci)

Wyjebac na w’zewnątrz ?

Uciąć (ale to na coli rośnie) i wydaje mi się że to spierdoli całą roślinę, o ile już nie jest 

Uciąć -> suszyć ? Ugotować ? Czy to coś kopnie? (Mam jeszcze liście wachlarzowe ususzone)

😭😭😭

IMG_6401.jpeg

IMG_6402.jpeg

IMG_6408.jpeg

IMG_6413.jpeg

IMG_6410.jpeg

IMG_6417.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Lady in Green napisał:

@MartynaDonDiablo niestety ale to jaja. 😐 Możesz je oberwać i obserwować roślinkę czy nie pojawiają się kolejne. Tylko zrób to tak aby ich nie otworzyć przez przypadek i aby pyłek się z nich nie wysypał. 

Boże dziękuję 🥹♥️ tak też zrobię o 22 jak im odpalę światło 12/12. Ściskam 😍

doglądnę reszty szczegółowo ( nie dopatrzyłam się anomalii).

nie wiem, czy to los, natura, przypadek ale to pojawiło się na fruit Spirit (nasiono otrzymane w gratisie od rqs..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MartynaDonDiablo Po tylu nieudasach z RQS dziwię się, że ktoś to jeszcze w ogóle kupuje, więcej kasy na marketing niż na jakość dają, patrząc po uprawach z ich pestkowni i kolorowych grafikach w sieci 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@MartynaDonDiablo qrde ja to chyba nigdy takiej zmasakrowanej nie widziałam. 😐 Może sucho miała i ziemiórki jej korzenie popodgryzały? Tak tylko zgaduje... 

Czym i jak je karmisz, ile piją i jak często? Reszta też chyba nie tryska zbytnio zdrowiem, przydało by się zdjęcie w świetle dziennym, bez lampy aby ocenić.  

Edytowane przez Lady in Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Lady in Green  podawałam biogrow, biobloom, top max, bio heaven,  activera I calmag wg zaleceń producenta..

miały anomalie w temp, skoczyła do 30C.

jest w chuj ziemiorek, pułapka się sprawdza 

ii .. zlokalizowałam mała pajęczynę 

reszta może i nie najlepsza, ale nie jak z in ej planety 🪐 

Bryły korzeniowej jeszcze nie rozebrałam, ucięłam tę niedorobione 😡

IMG_6643.jpeg

Edytowane przez MartynaDonDiablo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi