Lady in Green 2959 Napisano 18 Maja @TaTTiTo z biobizza tak. 👍 Tak zaleca producent, pomaga to utrzymać prawidłowe pH. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 257 Napisano 18 Maja 4 minuty temu, Lady in Green napisał: @TaTTiTo z biobizza tak. 👍 Tak zaleca producent, pomaga to utrzymać prawidłowe pH. Zapodaj link gdzie to przeczytałaś, producent takie bzdury pisze? ^^ ja uważam że max 2 razy w tygodniu wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 18 Maja (edytowane) @TaTTiTo musze poszukac, @JarzynaSWDN kiedyś filmik wklejał. Albo maila... 🤔 Edytowane 18 Maja przez Lady in Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 18 Maja @TaTTiTo @Lady in Green Patrzyłam na stronach (wszędzie ten sam opis) . O ile dobrze zrozumiałam, podlewać 2-3 razy na tydzień (czyli w zasadzie codziennie) i te tabele czego i ile .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 18 Maja @TaTTiTo znalazłam. https://www.thcfarmer.com/threads/biobizz-nutrients-answers-from-biobizz.78899/ @MartynaDonDiablo podlewanie co 2-3 dni wg mnie sprawdza się najlepiej. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja Biobizz co każde podlanie jak używasz ziemi biobizz i odżywki to najlepiej żeby ph wody było 7-7.5 a ziemia reguluje resztę sama, ilość zależy od rośliny i ziemi light mix leje sie więcej, pro mix leje sie mniej tutaj masz wszystko co potrzebujesz Pamiętaj że producent podaje maksymalne dawki, z biobizz rośliny nie spalisz ale za dużo też nie zdrowo, zacznij od 1/2 dawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 7 Czerwca W dniu 19.05.2025 o 15:40, JarzynaSWDN napisał: Biobizz co każde podlanie jak używasz ziemi biobizz i odżywki to najlepiej żeby ph wody było 7-7.5 a ziemia reguluje resztę sama, ilość zależy od rośliny i ziemi light mix leje sie więcej, pro mix leje sie mniej tutaj masz wszystko co potrzebujesz Pamiętaj że producent podaje maksymalne dawki, z biobizz rośliny nie spalisz ale za dużo też nie zdrowo, zacznij od 1/2 dawki Bardzo dziękuję ☺️ -przepraszam, że z opóźnieniem , jebana prokrastynacja - tego szukałam i nie znalazłam tak od razu ♥️ Dzień …. Coś się dzieje.. pt wtf czy to kurwa hermafrodyta trans ?😡 ( nie mam nic przeciwko, jeżeli chodzi o człowieka, ale w moim małym, debiutującym haremie nie jest pożądane. Teraz się skaplam (powierzchownie patrząc nie widziałam, nie chciałam za bardzo dotykać, stresować ). Moim laickim okiem niby ok, coś się dzieje, rośnie i CHUJ !! Błagam, podpowiedzcie co robić Wykastrować ręcznie (jeśli to herma i o ile nie narobił dzieci) Wyjebac na w’zewnątrz ? Uciąć (ale to na coli rośnie) i wydaje mi się że to spierdoli całą roślinę, o ile już nie jest Uciąć -> suszyć ? Ugotować ? Czy to coś kopnie? (Mam jeszcze liście wachlarzowe ususzone) 😭😭😭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 7 Czerwca @MartynaDonDiablo niestety ale to jaja. 😐 Możesz je oberwać i obserwować roślinkę czy nie pojawiają się kolejne. Tylko zrób to tak aby ich nie otworzyć przez przypadek i aby pyłek się z nich nie wysypał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 7 Czerwca 4 minuty temu, Lady in Green napisał: @MartynaDonDiablo niestety ale to jaja. 😐 Możesz je oberwać i obserwować roślinkę czy nie pojawiają się kolejne. Tylko zrób to tak aby ich nie otworzyć przez przypadek i aby pyłek się z nich nie wysypał. Boże dziękuję 🥹♥️ tak też zrobię o 22 jak im odpalę światło 12/12. Ściskam 😍 doglądnę reszty szczegółowo ( nie dopatrzyłam się anomalii). nie wiem, czy to los, natura, przypadek ale to pojawiło się na fruit Spirit (nasiono otrzymane w gratisie od rqs..) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 621 Napisano 7 Czerwca @MartynaDonDiablo Po tylu nieudasach z RQS dziwię się, że ktoś to jeszcze w ogóle kupuje, więcej kasy na marketing niż na jakość dają, patrząc po uprawach z ich pestkowni i kolorowych grafikach w sieci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 13 Czerwca Lipa z tą jedną (reszta okay, wszystkie to samo jedzą). Nie wydaje mi się, że mogłabym coś z niej więcej wyciągnąć. Uciąć ja? Co o tym myślicie ? 😱 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca @MartynaDonDiablo ojojoj dawno tak zmasakrowanej rosliny nie widzialem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 13 Czerwca @Cholender to samo żarcie miały nie mam pojęcia co jej na koniec odjebalo 🤷♀️ ‘ona chyba będzie do ścięcia, następnie do suszenia ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 14 Czerwca (edytowane) @MartynaDonDiablo qrde ja to chyba nigdy takiej zmasakrowanej nie widziałam. 😐 Może sucho miała i ziemiórki jej korzenie popodgryzały? Tak tylko zgaduje... Czym i jak je karmisz, ile piją i jak często? Reszta też chyba nie tryska zbytnio zdrowiem, przydało by się zdjęcie w świetle dziennym, bez lampy aby ocenić. Edytowane 14 Czerwca przez Lady in Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 14 Czerwca (edytowane) @Lady in Green podawałam biogrow, biobloom, top max, bio heaven, activera I calmag wg zaleceń producenta.. miały anomalie w temp, skoczyła do 30C. jest w chuj ziemiorek, pułapka się sprawdza ii .. zlokalizowałam mała pajęczynę reszta może i nie najlepsza, ale nie jak z in ej planety 🪐 Bryły korzeniowej jeszcze nie rozebrałam, ucięłam tę niedorobione 😡 Edytowane 14 Czerwca przez MartynaDonDiablo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartynaDonDiablo 24 Napisano 26 Czerwca Ostatnie dni życia moich dziadów.. w sobotę ścinka (w poniedziałek już lecę do Polski) .. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach