Kumpel 78 Napisano Poniedziałek o 22:43 Witam towarzystwo, kupiłem nowego boxa , / 120x60x180 / i potrzebuje jakieś rady co do filtra. Będzie 6/7 automatów w boxie i bardzo chciałbym żeby nie było ich czuć 😄 macie jakieś polecajki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,479 Napisano Środa o 04:58 @Kumpel Optimum: 200–250 m³/h 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano Środa o 07:41 @Kumpel zalezy jaki masz wyciag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano Środa o 12:35 @Cholender posiadam dwa, taki jak na screenie i drugi mniejszy 100mm srednicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,157 Napisano Środa o 14:38 @Kumpel od razu szukaj lepszego wyciagu😅 te wentylatorki nie ogarna Ci boxa. Mam dwa takie i w sumie nadaja sie tylko do lezenia w kartonie🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano Środa o 15:59 @Kumpel filtr musi miec więcej m3/h niz wentylator i tyle. Ale jak wyżej, te wyciągi to raczej chujowe sa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano Środa o 18:38 uzywalem ich do boxa 60x60 , namiot nieco sie powiekszyl teraz i wpadlem z zapytaniem . Polecacie cos konkretnego ? 🤠 @Cholender @moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,157 Napisano Środa o 19:11 @Kumpel spider lub mars 150mm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano Środa o 19:55 @moonka mars wydaje sie nieco bardziej przyjazny portfelowi , mowimy o tym ? a co powiecie o tym ? 50 dych przycebulowane by bylo ale czy ktos z was dzialal z tym lub widzial u kogos ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,157 Napisano Środa o 20:08 @Kumpel z tych dwoch bez wahania bral bym marsa mimo, ze jest 50€ drozszy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano Środa o 20:08 (edytowane) @Kumpel marshydroeu5 masz kupon, także roznica robi sie mnjejsza. Ja bym tego drugiego nie bral, to jakiś no name nie wiadomo co to jest. Ja Marsa mam kila wyciągów i mogę śmiało polecic Edytowane Środa o 20:09 przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano Środa o 21:12 @moonka @Cholender myślę ze namówiliście 😄 bedzie mars , jak wystartuje to zrobie fotorelacje z tej przygody 😄 Dzieki ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YołYoł 20 Napisano 14 godzin temu (edytowane) Ja mam Mars hydro tylko że 4 w boxie 60x60 tylko że mam na zewnątrz firt to i tak jebie jak się kolo tego stoi nie wyrabiał mi tylko że przy sezonach może dlatego że filtr mam na zewnątrz ale mimo to jebie Edytowane 14 godzin temu przez YołYoł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach