Kumpel 78 Napisano Poniedziałek o 22:43 Witam towarzystwo, kupiłem nowego boxa , / 120x60x180 / i potrzebuje jakieś rady co do filtra. Będzie 6/7 automatów w boxie i bardzo chciałbym żeby nie było ich czuć 😄 macie jakieś polecajki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,479 Napisano wczoraj o 04:58 @Kumpel Optimum: 200–250 m³/h 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano wczoraj o 07:41 @Kumpel zalezy jaki masz wyciag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano 22 godziny temu @Cholender posiadam dwa, taki jak na screenie i drugi mniejszy 100mm srednicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,152 Napisano 20 godzin temu @Kumpel od razu szukaj lepszego wyciagu😅 te wentylatorki nie ogarna Ci boxa. Mam dwa takie i w sumie nadaja sie tylko do lezenia w kartonie🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 19 godzin temu @Kumpel filtr musi miec więcej m3/h niz wentylator i tyle. Ale jak wyżej, te wyciągi to raczej chujowe sa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano 16 godzin temu uzywalem ich do boxa 60x60 , namiot nieco sie powiekszyl teraz i wpadlem z zapytaniem . Polecacie cos konkretnego ? 🤠 @Cholender @moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,152 Napisano 15 godzin temu @Kumpel spider lub mars 150mm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano 15 godzin temu @moonka mars wydaje sie nieco bardziej przyjazny portfelowi , mowimy o tym ? a co powiecie o tym ? 50 dych przycebulowane by bylo ale czy ktos z was dzialal z tym lub widzial u kogos ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,152 Napisano 14 godzin temu @Kumpel z tych dwoch bez wahania bral bym marsa mimo, ze jest 50€ drozszy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 14 godzin temu (edytowane) @Kumpel marshydroeu5 masz kupon, także roznica robi sie mnjejsza. Ja bym tego drugiego nie bral, to jakiś no name nie wiadomo co to jest. Ja Marsa mam kila wyciągów i mogę śmiało polecic Edytowane 14 godzin temu przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 78 Napisano 13 godzin temu @moonka @Cholender myślę ze namówiliście 😄 bedzie mars , jak wystartuje to zrobie fotorelacje z tej przygody 😄 Dzieki ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach