Krakenka_582 0 Napisano 11 Lutego 2020 Mam na swojej działce dość spory lasek świerkowy, jest gęsty i wysoki na co najmniej 7-8 m i chciała bym posadzić w nim automaty, był by dobrym miejscem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 11 Lutego 2020 Jeśli to las świerkowy, to pH ziemi może być za niskie, ale można sobie z tym poradzić, i trzeba wybrać jakieś miejsce, w którym jest sporo słońca :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakenka_582 0 Napisano 11 Lutego 2020 Mam jeszcze taki stary staw w którym nie ma wody, i jest w sumie mało widoczny a słońce jest tam przez ok 11-12 h. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Lutego 2020 @Krakenka_582 kup ziemię i byłoby git jak tam nikt nie łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakenka_582 0 Napisano 11 Lutego 2020 To jest na mojej działce więc nikt obcy nie ma tu wstępu, tak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 11 Lutego 2020 jezeli jestes wlascicielką tej działki i to jest polsza to nie jest dobry pomysl . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach