Introwertyk 2 Napisano 24 Marca Mija dopiero kilka dni od kiedy wykiełkowały a już mam problem z liśćmi, czy to może być wina nawilżacza który rozprowadza mgiełkę pary bezpośrednio na rośliny? Czy ta woda którą wlewam do nawilżacza powietrza musi mieć odpowiednie pH? Jeżeli ktoś orientuje się w temacie to będę wdzięczny za pomoc , pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,416 Napisano 24 Marca Co tam masz za ziemię? Ja się takim czymś na początku nie przejmuję.... jak mocna ziemia to mi też liście tak powykręca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Introwertyk 2 Napisano 24 Marca Kumplu ziemię mam Biobizza LIGHT MIX Poczekam jakiś czas i jeżeli coś się poprawi to znaczy że miałeś rację, dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,416 Napisano 24 Marca @Introwertyk no ja bym tak zrobił bo nic innego mądrzejszego mi do głowy nie przychodzi co zrobić 🙂 Ten LightMix niby nie jest tak nabity nawozami ale wystarczy żeby młode siewki powykręcało... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Introwertyk 2 Napisano 24 Marca Gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,024 Napisano 25 Marca Zacznij podlewać. Te rośliny mają już takie korzenie, że raczej nie napoisz ich wysokim rh. Jak sahara w medium to na liściach hardkor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 10 Napisano 25 Marca moim zdaniem powinieneś dać tam wentylatorek by rozwiewał mgiełkę wody, aktualnie skrapla się ona na liściach co w połączeniu z lampą zwyczajnie je pali oczywiście podlewać, pod te 2 większe dałbym już połowę zalecanego nawozu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Introwertyk 2 Napisano Sobota o 18:09 Dzięki wielkie za pomoc, będę działał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach