mikoai 0 Napisano 22 Marca Witam ,miejsce wybrałem z dużym dostępem światła na lekkiej góreczce pośród trzcin i z nie łatwym dojsciem na miejscówke bo trzeba przejść przez malutkie bagienko ale mam dylematy ponieważ rośliny będą sadzone na górce ale nie wiem czy ta woda nie bedzie przeszkadzać i p roszę o ocene tej miejscowki (jestem poczatkującym) będa sadzone na pierwszym zdjeciu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,479 Napisano 22 Marca @mikoai warunki idealne ale gleby trzeba kupnej i sprawdź czy nie ma tam mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 23 Marca Moim zdaniem chujnia. Za duzo otwartej przestrzeni, za bardzo rzuca się w oczy, z drona będzie widać z kilometra 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 782 Napisano 23 Marca Tam gdzie te drzewa wypierdol miejscówkę, wygol w środku żeby zasłonięte było po bokach a od góry niech świeci słońce jak da radę, a jak nie to szukaj spota gdzie krzaków najebane i trudno się dostać, wykosić miejsce w krzakach i gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach