Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Witam wszystkich serdecznie! Jestem tu nowy i to moja pierwsza przygoda z tą piękną rośliną. Mam pytanie odnośnie określenia płci. Moja roślina jest tydzień w fazie kwitnienia,wygląda na zdrowa,tylko bardzo ciężko mi określić płeć. Proszę Was o pomoc. Ps. Tu parę fotek rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2020 No nie dziwne, każdemu było by ciężko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 IntoSpace proszę powiedz czy roślina ogólnie wygląda dobrze czy może coś jest z nią nie tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2020 Wygląda dobrze. Skąd masz pestki? i co to jest ? :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Pestki nie pamiętam już bo dostałem je jakiś czas temu.ale palenie było spoko a pestki z tego właśnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2020 No to zobaczysz co z tego wyjdzie, oby nie herma :D Puki co płci jeszcze nie widać, przynajmniej na tych fotach, ale w ciągu tygodnia pewnie pojawią się preflowery. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Dodam później jeszcze kilka zdjęć bo teraz nie chce jej stresować kiedy lampa jest wylaczona.widzialem wczoraj taki biały włosek z rozwidleniem. To jest oznaką płci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2020 Możliwe, pokaż go później :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Dzięki za pomoc pozdrawiam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 A więc tak jak mówiłem wcześniej lampa się zapaliła więc wrzucę kilka zdjęć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Da radę określić już płeć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2020 Tak, baba, widać preflowery. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Dzięki wielkie za wspaniałe info. A jak mam nawóz do pomidorów (narazie tylko taki mam) to moge dodawać na kwitnienie czy to ma za mało potasu? Ten nawóz ma proporcje NPK 4 5 9 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2020 Dobre na flo, szczególnie późniejsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Webster258 3 Napisano 9 Lutego 2020 Dzięki bardzo.A na początek co można podać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Lutego 2020 @Webster258 biohumus 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach