Bluetooth83 15 Napisano 16 Marca Witam możecie polecić dobry i cichy wentylator do Boxa 1m-1m-2m Fajnie jakby mozna bylo sterować regulacja obrotów przez tel. Jeśli coś takiego jest Pozdrawiam Smoke Weed EverydWitam, możecie polecić dobry i cichy wentylator do boxa 1m x 1m x 2m? Fajnie byłoby, gdyby można było sterować regulacją obrotów przez telefon. Jeśli coś takiego istnieje, Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca Mars hydro iFresh ma taką funkcje, regulacje obrotów lub sterowanie przez aplikacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca Tani, cichy, mocny i sterowany przez smartfona🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca (edytowane) AC Infinity, Mars Hydro, Spider Farmer, Vivosun, Vevor. Wszystkie podobne, ja uzywalem AC I Mars Hydro i jedno i drugie mogę polecić. Mogę zdradzić Ci taki tip że np. Do boxa 1x1 lepiej wziąć mocniejszy wyciag I ustawic go na przykład na 20% mocy niz słabszy który będzie musiał chodzic na 70% bo każdy wyciag chodzi tym głośniej im na wiekszych obrotach musi pracować, porównywałem to u sobie na ifresh 4" i 6". 🙃 Zawsze mozesz tez dolozyc tłumiki i izlowana rure ale to juz inna para kaloszy Edytowane 16 Marca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 15 Napisano 16 Marca @moonka To podaj proszę marke i model @Cholender Całkiem nie glupie z pomysłem na mocniejszy wetylator. Czyli skoro mam 1x1x2=2m³ Czyli taki mocniejszy byłby 300 m³/h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca (edytowane) @Bluetooth83 300m3 musialby chodzic na maxa. Ifresh 4" ma 360 m3 a, ifresh 6" ma chyba 680m3 jak sie nie myle. Edytowane 16 Marca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marca @Bluetooth83 szukaj na amazon "Brogachy 150mm". Mi w boxie 90x120 chodzil max na polowie mocy w trakcie flo i spokojnie dawal rade. Na 7 juz chcial poskladac boxa do srodka bo tak mocno zasysal powietrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 17 Marca Witam Mam boxa 60x60x180 wentylator 10 cm mars hydro z regulacją,filtr węglowy mars hydro 10 cm,czy ta rura nada się by wygluszyc wentylator,bo mam w pokoju,czy zastosować jeszcze tłumik Filtr wyprowadzić za boxa? bo puściłbym rurę do góry w otwór bo w środku będzie za ciasno na filtr rura by miała długość 3 metry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Marca @cjhouse ja mam taka rure i troche wycisza. Nie ma efektu wow ale jest troche ciszej. Tlumik zrobi lepsza robote @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 17 Marca A filtr co wypuścić na całej długosci 3 metrów i gdzieś za boxa dać by się nie rzucał w oczy,czy dać na górę boxa by nie było takiej długości wyciąg,chodzi mi też o to by to nie raziło w oczy Dzięki za pomoc z gory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Marca Filtr najlepiej się sprawdza jak jest w boksie i przez niego zasysane jest powietrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach