Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam możecie polecić dobry i cichy wentylator do Boxa 1m-1m-2m

Fajnie jakby mozna bylo sterować regulacja obrotów przez tel.

Jeśli coś takiego jest 

Pozdrawiam 

Smoke Weed EverydWitam, możecie polecić dobry i cichy wentylator do boxa 1m x 1m x 2m?

Fajnie byłoby, gdyby można było sterować regulacją obrotów przez telefon.

Jeśli coś takiego istnieje,

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

AC Infinity, Mars Hydro, Spider Farmer, Vivosun, Vevor. Wszystkie podobne, ja uzywalem AC I Mars Hydro i jedno i drugie mogę polecić. Mogę zdradzić Ci taki tip że np. Do boxa 1x1 lepiej wziąć mocniejszy wyciag I ustawic go na przykład na 20% mocy niz słabszy który będzie musiał chodzic na 70% bo każdy wyciag chodzi tym głośniej im na wiekszych obrotach musi pracować, porównywałem to u sobie na ifresh 4" i 6". 🙃 Zawsze mozesz tez dolozyc tłumiki i izlowana rure ale to juz inna para kaloszy

Edytowane przez Cholender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Bluetooth83 300m3 musialby chodzic na maxa. Ifresh 4" ma 360 m3 a, ifresh 6" ma chyba 680m3 jak sie nie myle.

Edytowane przez Cholender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bluetooth83 szukaj na amazon "Brogachy 150mm". Mi w boxie 90x120 chodzil max na polowie mocy w trakcie flo i spokojnie dawal rade. Na 7 juz chcial poskladac boxa do srodka bo tak mocno zasysal powietrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam boxa 60x60x180 wentylator 10 cm mars hydro z regulacją,filtr węglowy mars hydro 10 cm,czy ta rura nada się by wygluszyc wentylator,bo mam w pokoju,czy zastosować jeszcze tłumik

Filtr wyprowadzić za boxa? bo puściłbym rurę do góry w otwór bo w środku będzie za ciasno na filtr rura by miała długość 3 metry

Screenshot_2025-03-17-19-06-14-05_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A filtr co wypuścić na całej długosci 3 metrów i gdzieś za boxa dać by się nie rzucał w oczy,czy dać na górę boxa by nie było takiej długości wyciąg,chodzi mi też o to by to nie raziło w oczy

Dzięki za pomoc z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi