nElse 21 Napisano 15 Marca Siema. Ciekawi mnie czy faktycznie te tabletki regulują EC i Ph ziemi… oraz czy można je dołożyć w trakcie rośnięcia dziewczynek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca @nElse tabletki same w sobie nie reguluja ph i ec, musialbys do tego dokupic co najmniej bactrex i orgatrex lub jakas melasę. Ale piszesz o guerilla tabs więc domyślam się że chodzi o outdoor, w takim przypadku bym się nie przejmował jakims tam pH bo przecież na oucie potrafią rosnac 3 metrowe sztuki beż grama nawozu i to jest piękne w naturze 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 21 Napisano 15 Marca Nie no piszę o indoor, ale jak widać nie wiem o czym piszę 😄. Gdzieś na forum czytałem o jakiś tabletkach co regulują ph gleby i EC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca (edytowane) @nElse https://biotabs.nl/download/organic-cultivation-manual-polish.pdf?srsltid=AfmBOooNdE2roXFwSm0eW04C08e95QWoFtFlHa_fzCuLhwjyVtLHhe9j Edytowane 15 Marca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach