nElse 10 Napisano Niedziela o 19:23 I się pojawiły. Auto Power LSD, teraz pytanie o podlewanie. Tutaj widać że zlałem dookoła ziemię mocno bo była jak popiół już. I co dalej...? Co dwa dni jaką ilością? Lekko polać czy pożądnie zlać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 40 Napisano Niedziela o 19:27 (edytowane) Podlewanie po calości na tym etapie wiąze sie z wedrówką korzeni po donicy, na początek chcesz zbudować staly fundament. Wiec na ten etap polecam podlewac ok 50-100ml przy roslinie, i obserwować. Dopiero jak roslina osiągnie 14-16 dzien, zacznij rozlewac do okola. Co to za ziemia ? Skąd te wszsystkie galezie w srodku ? 😛 Edytowane Niedziela o 19:28 przez huczpucz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano Niedziela o 19:33 (edytowane) @nElse podlewaj co okolo 2 dni, zalezy jak bedzie wysychac. Mozesz do tego robic opryski sama woda nawet kilka razy dziennie Edytowane Niedziela o 19:34 przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 10 Napisano Niedziela o 19:37 @huczpucz Ziemia to Canna Profesional 😛 Dzięki! @Cholender O z tym opryskiem to nie wiedziałem. Nawozy też tak można? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano Niedziela o 19:43 @nElse tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 40 Napisano Niedziela o 19:44 6 minut temu, nElse napisał: @huczpucz Ziemia to Canna Profesional 😛 Dzięki! @Cholender O z tym opryskiem to nie wiedziałem. Nawozy też tak można? Nawozy tylko niektóre, zazwyczaj na opakowaniu wszystko jest napisane. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach